Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Σήμερα το «MEGA Star» υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη

Το «MEGA Star», η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, δίνει ραντεβού με τους φίλους του ελληνικού πενταγράμμου κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Σήμερα, Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA Star» τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη.

Ο τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, θυμάται χαρακτηριστικές στιγμές της καριέρας του και αποκαλύπτει τα επαγγελματικά του σχέδια. Στο «MEGA Star» έρχεται και ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος εξομολογείται την αγάπη του για το ραδιόφωνο αλλά και για το φαγητό.

 

makropoylos

Από το «MEGA Star» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αστείες δοκιμασίες. Η Konnie και ο Νικόλας μεταμφιέζονται σε παλαιστές σούμο και επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στην παντομίμα.

raptis

Ακόμα, ο Φοίβος, ο συνθέτης και στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών που άφησαν εποχή, μιλάει για όλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη.

Η κάμερα του «MEGA Star» μπαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από τη μοναδική βραδιά που έχει ετοιμάσει η Πέγκυ Ζήνα.

Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00