Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Κατερίνα Στικούδη: Περιγράφει την συγκινητική πρώτη στιγμή με τον νεογέννητο γιο της (Βίντεο)

στικούδη

Η κάμερα του okmag συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη στα παρασκήνια του J2US και έδωσε απαντήσεις για όλα.

 

Για την πρώτη αγκαλιά με τον γιο της

«Ήταν απίστευτος. Δεν περιγράφεται. Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια το συναίσθημα. Απλά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, να με πάρει μια αγκαλιά», μας λέει η Κατερίνα Στικούδη. «Άνοιξε τα χεράκια… με έπιασε… πολύ συγκινητικό».

Για το J2US

«Είναι από τις συνεργασίες που ειλικρινά θα μου μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μου. Γιατί είναι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, άνθρωποι με τον καλό τον λόγο. Κάτι που δεν συνηθίζεται στον χώρο μας», υποστηρίζει.

«Απέρριψα πάρα πολλές προτάσεις που δεν είχαν να κάνουν μόνο με τηλεοπτικά project -και με θεατρικά και με άλλα διάφορα πράγματα, εμφανίσεις που έχουν να κάνουν με συναυλίες. Αν θα κάνω κάποιες συναυλίες θα κάνω πολύ επιλεκτικά τα Χριστούγεννα, που ήδη συζητάμε, γιατί ήθελα να είναι το μυαλό μου εκεί. Να είναι συγκεντρωμένο στον Βύρωνα. Και το συγκεκριμένο project, κάθε Σάββατο στις ώρες αυτές ήταν και για μένα μια ανάσα».

Για το αν έχουν αποφασίσει για νονό

«Έχουμε πολλούς φίλους, τους αγαπάμε πάρα πολύ. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που έχω και τις φίλες μου και τους φίλους μας», μας λέει εξηγώντας πως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει. «Θα δούμε», αναφέρει για τα σχέδια της βάφτισης του μικρού Βύρωνα.

Ο δύσκολος τοκετός

«Τα τραγούδια τον κάνανε να θέλει να βγει. Κράτησε πολλές ώρες ο τοκετός και βάλαμε και λίγα τραγούδια για να τον ξυπνήσουμε λιγάκι και έπιασε το κόλπο».

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε στο okmag η Κατερίνα Στικούδη:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00