Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Η Νάταλι Θάνου αποκάλυψε γιατί σταμάτησε το τραγούδι (Βίντεο)

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε τη Νάταλι Θάνου, το όμορφο μοντέλο και τραγουδίστρια που έγινε μανούλα και διαψεύδει τις φήμες χωρισμού.

 

«Πέρασα μια δεκαετία με πολύ καλά χρήματα στο μόντελινγκ. Είχα πάρει 10.000 ευρώ για ένα εξώφυλλο», αποκάλυψε η Νάταλι Θάνου, ενώ σχετικά με το πώς διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της, είπε ότι «Δεν κάνω δίαιτες. Μια φορά το χρόνο κάνω το εξής: Για 7 ημέρες πίνω λεμονάδα με σιρόπι σφένδαμου και πιπέρι για detox».

«Σταμάτησα το τραγούδι γιατί γέννησα το γιο μου. Δε γινόταν να τραγουδάω βράδυ και το πρωί να έχω μωρό. Δε μου λείπει κάτι από το τραγούδι και τις εμφανίσεις, μόνο η δουλειά στο στούντιο.

Ο γιος είναι 8 χρονών. Είναι ο απόλυτος έρωτας, ο λόγος ύπαρξής μου», εξήγησε για την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι, ενώ ξεκαθάρισε ότι «Είμαστε μαζί με το σύζυγό μου, δεν έχουμε χωρίσει. Προέκυψε όπως όλες οι φήμες».

Αναφερόμενη σε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Νάταλι Θάνου είπε ότι «Είναι ένας θαυμαστής μου που τώρα τον συμπαθώ.

Από το 2007 κάνει ακραία πράγματα, αλλά απέκτησα και μία σχέση αφού είναι ταγμένος. Ακολουθεί τη μαμά μου, την αδελφή μου, μας μιλάει παντού. Κάποια στιγμή φοβόμουν, αλλά είναι cool».

«Τώρα είμαι blogger και έχω συνεργασία με τη διεθνή blogger Καμίλα Κοέλιο. Το blog μου είναι για νέες μαμάδες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται», κατέληξε η Νάταλι Θάνου γελώντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου