Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Γεωργιάδης υπέρ Γερμανού: Δεν χρειάζεται κανενός την άδεια για τους καλεσμένους της

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε στο twitter η επιλογή της παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού να έχει ως καλεσμένο στην εκπομπή της τον διασώστη προσφύγων, Ιάσονα Αποστολόπουλο.

 

Με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στα social media ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης πήρε θέση.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας διασώστης έχει δεχθεί επιθέσεις ακόμα και από κυβερνητικά στελέχη λόγω του ότι αναφέρεται σε βίαιες επαναπροωθήσεις από την ελληνική πλευρά.

Επικριτικά σχόλια για την επιλογή της Γερμανού

«Ξεπλένετε τους συνεργάτες των δουλεμπόρων που αναπαράγουν την τουρκική προπαγάνδα εκεί στον Alpha; ΥΓ Η Ναταλία Γερμανού προσβάλλει την αστυνομία και το λιμενικό που συκοφαντεί ο Ιάσωνας», έγραψε χρήστης του twitter.

Τις θέσεις του Ιάσονα Αποστολόπουλου, είχε σχολιάσει χθες και ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναρτώντας σχόλιο του δημοσιογράφου, Γιώργου Τετράδη.

«Ανεβάζω την απάντηση του @GeorgeTetradis δημοσιογράφου με μεγάλη σταδιοδρομία σε όλες τις «προοδευτικές» εφημερίδες και κυρίως γνωστός από την «Ελευθεροτυπία» στην @CorinaVasilopou για την σημερινή εμφάνιση του @Iasonas_Apost στην @nataliagermanou πείτε τον και αυτόν «εθνίκι»…», έγραψε ο υπουργός.

 

 

 

Στον κύριο Γεωργιάδη απάντησε ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, γράφοντας: «Ο άνθρωπος γράφει επικίνδυνες ασυναρτησίες κ δεν έχει ιδέα τι θα πει maritime law. Η υποχρέωση διάσωσης ΚΑΘΕ ανθρώπου σε κίνδυνο περιλαμβάνεται σε διεθνείς συνθήκες ,Unclos, Solas, SAR κ είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η μόνη ενεργεία που νομιμοποιείται να κάνει το λιμενικό είναι διάσωση».

Σε αυτή την ανάρτηση ο κύριος Γεωργιάδης έγραψε: «Κύριε Αποστολόπουλε προφανώς όλες οι Συνθήκες στις οποίες αναφέρεστε δεν ψηφίστηκαν για την περίπτωση της οργανωμένης χρήσης των μεταναστών ως εργαλείο πολιτικής δια της μαζικής εισβολής τους αλλά για τα ναυτικά ατυχήματα και την τυχαία μεμονωμένη περίπτωση».

Με σημερινή του ανάρτηση ο υπουργός ξεκαθαρίζει ωστόσο τη στάση του σχετικά με την επιλογή της παρουσιάστριας να καλέσει τον Ιάσονα Αποστολόπουλο γράφοντας: «Η Ναταλία Γερμανού είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ο δε αείμνηστος πατέρας της από τις πιο συγκλονιστικές πένες των τελευταίων δεκαετιών και με ήθος! Δεν χρειάζεται λοιπόν κανενός την άδεια για να αποφασίσει ποιον θα καλέσει. Προς άρση παρεξηγήσεων».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου