Αργύρης Πανταζάρας: Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και τη βλακεία (Βίντεο)

Πανταζάρας

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε τα καυτά νέα από το σαββατοκύριακο που πέρασε.

 

Μεταξύ των συνεντεύξεων ξεχωρίζει η δήλωση του ηθοποιού Αργύρη Πανταζάρα στην εκπομπή Dot που θα συζητηθεί….

Ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις, όμως δεν έκανε καταγγελίες για να μην κάνει θόρυβο.

«Έχω σκεφτεί να φύγω από τη δουλειά. Μια φορά ένας πελάτης σηκώθηκε, έβαλε κάτι αιχμητό στην κοιλιά μου και μου έκανε κεφαλοκλείδωμα επειδή δεν έλεγα ένα τραγούδι που ήθελε».

Ο τραγουδιστής θεωρεί πως η ζήλια είναι ένα καρκίνωμα, ενώ αποκάλυψε πως έχει απιστήσει.

Η Ελένη Φιλίνη δήλωσε πως της είχε γίνει πρόταση να πολιτευτεί, ενώ νιώθει πολύ καλά που ακόμα, μετά από τόσα χρόνια, τη θεωρούν πειρασμό.

«Δεν έχω ανάγκη να κάνω make over σε μία γυναίκα που είναι αχτένιστη, αμακιγιάριστη, άντυτη», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για τους όρους που βάζει στις συνεργασίες του. «Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και την βλακεία, παραλύω. Είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία».

Η Μπέσσυ Αργυράκη εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά. Δεν έχει θέματα με την ηλικία της, μέσα της νιώθει νέα.

Χορτασμένος από το σεξ δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Η Σοφία Μαργιόλα αποκάλυψε πως όταν έβλεπε τον Στράτο Τζώρτζογλου στην τηλεόραση δεν τον είχε πολύ ψηλά. «Η μαμά μου δεν με άφηνε να βλέπω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν μικρή», είπε.

«Με ερωτεύτηκαν πολλοί άνδρες, λίγοι όμως με ενδιέφεραν, τους μισούς τους παντρεύτηκα», είπε στον Τάσο Τρύφωνος η Μαρία Τζομπανάκη. «Υπάρχει ανταγωνισμός στο ζευγάρι όταν κάνουν την ίδια δουλειά».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έριξε χαστούκι όταν την αποκάλεσαν όμορφη. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον εγγονό της, τον οποίον δεν βλέπει συχνά λόγω φόρτι εργασίας και κορωνοϊού.

Για την περίοδο που πάλευε με την κατάθλιψη μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. «Την περίοδο της κατάθλιψης δεν έπαιζα, δεν ήθελα να παίζω», είπε και πρόσθεσε πως όλα του φαίνονταν άσκοπα.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε για την προφυλάκιση Φιλιππίδη. «Στενοχωρήθηκα. Έφαγα κυριολεκτικά ένα χαστούκι στην μούρη», δήλωσε.

 

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα παρουσιάζονται στο βίντεο μετά το 4ο λεπτό: