Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Φάρμα: Οι 7 επώνυμοι που έδωσαν τα χέρια με τον Ant1 και ντύνονται αγρότες

Ο δεύτερος κύκλος της Φάρμας ετοιμάζεται να επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 πολλά ονόματα έχουν ακουστεί πως μπαίνουν στο σπίτι ώστε να δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz έκαναν συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Ant1 και κάποιοι άλλοι, αν και ακούστηκαν έντονα πως μπαίνουν στη Φάρμα τελικά δεν ίσχυε.

Το πρωί της Παρασκευής, στο «Πρωινό», ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ενημέρωσε για το ποιοι έχουν όχι μόνο κάνει συζητήσεις για τη «Φάρμα» αλλά ήδη ντύνονται αγρότες.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Το Πρωινό», τα παρακάτω επτά ονόματα έχουν ήδη συμφωνήσει και θα τους δούμε στη «Φάρμα».

Πρόκειται για τους Αγγελική Ηλιάδη, Σταμάτη Γαρδέλη, Μαίρη Μηλιαρέση, Μάνο Πανταζή, Σάσα Μπάστα, Αθανασία Τσουμελέκα και Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης).

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη

«Θα το έλεγα έτσι κι αλλιώς το ναι στη Φάρμα. Για μένα, η Φάρμα είναι από τα κορυφαία παιχνίδια. Μου αρέσει πάρα πολύ» τόνισε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην κάμερα του «Πρωινού».

«Η δοκιμασία αυτή έχει και μια ενδοσκοπική διαδικασία γιατί σε βάζει να κοιτάξεις τα όρια σου, μπαίνεις σε άλλο χρόνο που είσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου και τον περίγυρο σου. Είναι ένα ξάφνιασμα και μια ανατροπή η Φάρμα για μένα» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Όσο για το αν μπαίνει στη Φάρμα με… ειρηνικές διαθέσεις, ο Σταμάτης Γαρδέλης «προειδοποίησε» πως… «θα βάλει φουρνέλο, μπουρλότο».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00