Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Έρικ Ρόμπερτς στον Αρναούτογλου: Εγώ έδωσα στην Τζούλια Ρόμπερτς τον πρώτο της ρόλο

Το “The 2night Show” έκλεψε λίγη από τη λάμψη του Hollywood, αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο στούντιο τον διάσημο ηθοποιό Έρικ Ρόμπερτς.

 

 

O 65χρονος αδελφός της, Τζούλια Ρόμπερτς μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πρώτα χρόνια του στον χώρο της υποκριτικής, ενώ αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με την αδελφή του, η οποία είναι μια από τις πιο καλοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ.

“Έχω παίξει σε πάνω από 100 ταινίες”, δήλωσε στην αρχή και τόνισε ότι σταμάτησε να μετράει στις 75. “Έχω γυρίσει ταινίες σε όλον τον κόσμο. Εχω μια υπέροχη ζωή και είμαι ευγνώμων. Τα πρώτα 5 χρόνια της πορείας μου νόμιζα ότι ο κόσμος ήταν τυχερός που με γνώρισε, μετά το ξεπέρασα. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα και την γυναίκα μου” δήλωσε ο πασίγνωστος ηθοποιός. “Η γυναίκα μου λέει ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί αν μάθει πόσο βαρετός είμαι. Έχω άλογα, αυτό κάνω μόνο ιππεύω και δουλεύω” είπε ο Έρικ Ρόμπερτς και κατέληξε: “κάθε μέρα μου έρχονται πολλά σενάρια, αν μου αρέσει η περίληψη που μου δίνουν οι βοηθοί μου τα διαβάζω ολόκληρα και κάνω τις ταινίες”.

Η Τζούλια Ρόμπερτς​​ με την κόρη του αδελφού της Έμμα Ρόμπερτς

Για τη σχέση του με την αδελφή του Τζούλια Ρόμπερτς είπε:

“Εγώ βοήθησαν την Τζούλια να πάρει τον πρώτο της ρόλο και μετά προχώρησε μόνη της. Όλα αυτά τα κατόρθωσε η ίδια. Και η Έμμα έχει φυσικά το όνομα της οικογένειας οπότε ήταν ουσιαστικά σαν να την καλούσε ο χώρος. Την καλούσε να μπει και ήταν ωραίο αυτό. Όλοι νομίζουν ότι με πειράζει να με ρωτάνε για την αδερφή μου. Γιατί; Εγώ την έβαλα στον κινηματογράφο. Λατρεύω την αδερφή μου, είμαι περήφανος για εκείνη. Στην οικογένεια είμαστε θαυμαστές της Τζούλια Ρόμπερτς. Και όλοι φοβούνται να την αναφέρουν μπροστά μου. Δεν υπάρχει θέμα”.

Όσο για τις φήμες που τους θέλουν κατά καιρούς τσακωμένους υποστήριξε:

“Αδέλφια είμαστε, είναι λογικό να τσακωνόμαστε κατά καιρούς. Η μόνη φορά που έχουμε παίξει μαζί ήταν στην πρώτη της ταινία που έπαιζε τη μικρή μου αδερφή. Παρεπιπτόντως δεν ήταν καθόλου καλή ταινία. Υπήρξαν κάμποσες φορές που συζητήθηκε αυτό, αλλά δεν ευόδωσε λόγω προγράμματος. Το θέμα δεν είναι να παίξουμε εγώ η αδερφή μου και η κόρη μου σε μια ταινία, το θέμα είναι να είναι η ιδανική για εμάς”.

 

Για την 31χρονη κόρη του Έμμα Ρόμπερτς που είναι και εκείνη ηθοποιός είπε:

“Η υποκριτική είναι σαν όλα τα άλλα επαγγέλματα. Απλά γίνεσαι διάσημος. Δεν διαφέρει σε τίποτα από κάποια άλλη δουλειά που σου αρέσει.”

 

Η Έμμα Ρόμπερτς, είναι ανερχόμενη ηθοποιός και έχει πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις με την διάσημη θεία της ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες, με τις πιο γνωστές το “Blow” με τους Johnny Depp και Penelope Cruz και Valentine’s Day.

 

Κατά γενική ομολογία, η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, Εμμα Ρόμπερτς, μοιάζει αρκετά στη διάσημη θεία της και το 2015 ψηφίστηκε ως μία από 20 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη κάτω των 30 ετών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου