Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Το πρόβλημα υγείας και ο κρυφός γάμος με την αγαπημένη του

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» προχώρησε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει γράψει το σήμα δελτίου του MEGA.

 

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στην προετοιμασία του «Μόμπι Ντικ». Επιπλέον, έχει γράψει ένα κονσέρτο για πιάνο που θα βγει τα Χριστούγεννα σε 126 πόλεις.

«Όταν ξεκινούσα δεν με ενδιέφερε να πετύχω, αν με ενδιέφερε θα γινόμουν δικηγόρος που σπούδασα. Σημασία δεν έχει η καριέρα, έχει το έργο. Ούτε το ταλέντο δέχομαι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν ταλέντο και να έχουν έργο. Επιτυχία έχουν. Υπάρχουν εκατομμύρια που δεν έχουν ταλέντο και έχουν επιτυχία», είπε.

Ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε πως μόνο εκείνο επέλεγε ποιοι θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του. Έχει πει μεγάλα και σημαντικά «όχι». Βέβαια, έχει τύχει να αρνηθεί σε τραγουδιστές μέσα σε μία νεανική βαρεμάρα, κάτι το οποίο μετάνιωσε.

«Θα ήθελα να έχω δουλέψει με τον Καζαντζίδη. Μου το πρότεινε η εταιρία του, αλλά ο δεκάλογος που μου έδωσαν με έκανε να μην πάω».

Η φιλία του πατέρα του με τον Ωνάση

Ο ίδιος περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες που πέρασε. Η οικογένειά του ήρθε χωρίς χρήματα από την Αίγυπτο στην Ελλάδα. Ο πατέρας του δεν είχε δικαίωμα εργασίας και ξεκίνησε πάλι από το μηδέν τη Νομική.

Κομβικής σημασίας ήταν η φιλία του πατέρα του με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

«Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν φίλος του πατέρα μου. Ξαναβρέθηκαν στην Αθήνα όταν ήμουν 10 ετών και ο πατέρας μου ήταν το δεξί του χέρι μέχρι το τέλος. Είχαν αδελφικές σχέσεις».

Ο κρυφός γάμος και το αυτοάνοσο

Μέσα στην καραντίνα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έγινε πατέρας. Περνάει πολύ ώρα με τον γιο του, τον οποίο αποκαλεί «ευλογία».

Εκείνος και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν, αλλά δεν κάλεσαν κανέναν δημοσιογράφο. «Αν θέλεις να το κρατήσεις κρυφό, μπορείς. Είμαστε 3 – 4 χρόνια παντρεμένοι!»

«Με τον χρόνο δεν έχω καλή σχέση. Το παρελθόν υπάρχει, αλλά δεν ζω με αυτό»

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου πάσχει από μυασθένεια, ένα αυτοάνοσο νόσημα. Εδώ και πολλά χρόνια δεν παίρνει φάρμακα.

«Με την μυασθένεια στην αρχή δεν μπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ. Πέρασα από δυσκολίες ιατρικής φύσεως. Η κορτιζόνη μου δημιούργησε οστεοπόρωση, είχα καθηλωθεί, έκανα εγχείρηση…», δήλωσε.

Ποια η σχέση του συνθέτη με το MEGA;

Ο συνθέτης αποκάλυψε ότι έχει γράψει το σήμα δελτίου του MEGA.

«Το σήμα του MEGA είναι ένα σήμα που κάποια εποχή μου ζητήθηκε να το αλλάξω και να κάνω κάτι καινούριο. Το έκανα και την στιγμή που θα έμπαινε το καινούριο, την ίδια μέρα, κοιταχτήκαμε με τους ανθρώπους του MEGA, και μου λένε «για βάλε το παλιό πάλι». Του είχα κάνει ένα μικρό ρετούς, αλλά τελικά έμεινε το παλιό σήμα!», είπε.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00