Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαριάννα Τουμασάτου: Έντονη ενόχληση της ηθοποιού σε ερώτηση δημοσιογράφου (Βίντεο)

Μαριάννα Τουμασάτου

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συγκέντρωσε τα πιο «καυτά» νέα της ελληνικής showbiz.

 

Στην παράσταση «Αγώνας νέγρου και σκύλων» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», βρέθηκε η κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Ο Κώστας Καζάκος δήλωσε ότι «Έχω φάει 3-4 μήνες από το 87έτος μου. Η οικογένεια και ο αγώνας μας κρατάει ζωντανούς. Η μικρή μου κόρη πάει στη Β’ Γυμνασίου. Η Τζένη είναι η μακροβιότερη σύζυγος, έχουμε 28 χρόνια μαζί».

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ήταν αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή, λέγοντας ότι «Θα μοιραζόμουν μια γυναίκα, γιατί όχι; Έχουν δεχτεί σύντροφοί μου να είναι σε παράλληλη σχέση. Το αντιμετώπισαν με σεβασμό. Μου έχει τύχει και εμένα η σύντροφός μου να έχει παράλληλη σχέση και ήμουν τέλεια».

Από την πλευρά της η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκάλυψε ότι ήταν ασφαλίστρια πριν ασχοληθεί με την υποκριτική. «Είμαι 30 και θα ήθελα πάρα πολύ να ζω στην επαρχία, αλλά το επάγγελμά μου δεν μπορεί να στηριχτεί εκεί», είπε η ίδια.

 

Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση από το βίντεο ήταν η ενόχληση της ηθοποιού Μαριάννας Τουμασάτου όταν ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις που βγήκε και άφησε το παιδί της σπίτι.

«Έχετε ρωτήσει κανέναν άντρα αν έχει τύψεις που βγαίνει, ή μόνο τις μανούλες; Όταν φέρεσαι καλά στο παιδί σου, δε σημαίνει ότι πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος είπε ότι ο σύζυγός του είναι ο πιο σκληρός κριτής του, ενώ η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε ότι ο έρωτας είναι καλοδεχούμενος στη ζωή της. «Θα συμπρωταγωνιστούμε με τον πρώην σύζυγό μου. Το παιδί είναι προτεραιότητα αν ένα ζευγάρι πάψει να είναι ζευγάρι», πρόσθεσε η ίδια.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράτζου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ανάρτησή της στο Instagram.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στο περιοδικό HELLO και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ εξαρτημένος από την τηλεόραση.

«Ασχολήθηκα με το μεγάλωμα του γιου μου. Είχα ζωή και πριν την τηλεόραση και ευτυχώς θα έχω και μετά. Δεν πρόσθεσε κάτι στην προσωπικότητά μου, ήμουν πολύ χορτάτος άνθρωπος. Ο γιος μου έχει αλλάξει το ρόλο μου. Ήμουν γιος και έγινα πατέρας», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πρώην της (;) Snik μέσω των social media, για την ονομαστική του γιορτή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου