Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιάννης Αϊβάζης για τη μάχη με τον κορωνοϊό: Όλα βαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που χθες χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο Σωτηρία.

 

O Γιάννης Αϊβάζης αν και πλήρως εμβολιασμένος νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάσταση.

Πριν από λίγα λεπτά ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τα InstaStories ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του λέγοντας πως «όλα βαίνουν καλώς» ενώ προτρέπει όλοι να ακούμε τους ειδικούς.

Δείτε το story του:

Aivazis_Story

 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Happy Day”, η υγεία του ηθοποιού παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες ώρες, αν και αυτός είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είναι πολύ καλά ο Γιάννης αλλά ευτυχώς δεν είναι και στη φάση της διασωλήνωσης. Χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές. Να πούμε ότι είναι διπλά εμβολιασμένος, θεωρητικά είναι καλυμμένος από αυτή την άποψη. Ο Μιχάλης Πλεμμένος που κάποια στιγμή κατάφερε να μιλήσει και τηλεφωνικά μας είπε ενδεικτικά ότι δεν έβγαινε η φωνή του».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε».

https://www.youtube.com/watch?v=ZDSibNp2ljs

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00