Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτοιμη για επανασύνδεση με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο;

Για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αναφέρθηκε αρχικά στην παρουσία της πρώην συζύγου του στο J2US, η οποία έχει κλέψει την παράσταση στο πλευρό της Κατερίνας Λιόλιου.

Οι δυο πανέμορφες παίκτριες θεωρούνται φαβορί για τον τελικό.

Στη συνέχεια, μίλησε και για το διαζύγιό τους, αφήνοντας υπόνοιες ότι δεν αποκλείεται παρόλο που το τέλος του γάμου τους έχει οριστικοποιηθεί, να τους δούμε ξανά μαζί στο μέλλον.

Όσον αφορά το J2US, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

«Ανυπομονώ να δω τα κορίτσια γιατί βλέπω μια συνεχή εξέλιξη και είναι καλό αυτό γιατί φαίνεται ότι το έχει. Το είχε πάντα. Το καλό με αυτό το ζευγάρι είναι ότι κάθε φορά βλέπουμε και κάτι διαφορετικό, το οποίο φέρνει εις πέρας. Βλέπω ότι είναι έτοιμη για πίστα».

Νομίζω ότι λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μου, γι αυτό και τα συζητάμε πολλές φορές και της λέω κι εγώ κάποια πράγματα, όπως όταν είναι έντονο το μακιγιάζ της. Η Αλεξάνδρα έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά και όσο πιο άβαφη είναι τόσο πιο όμορφη είναι».

Όσον αφορά τη σχέση τους, τόνισε:
«Έχουμε καταφέρει και οι δύο, κρατώντας το επίπεδο ψηλά, χωρίς ξεκατινιάσματα και χωρίς μικρότητες, να έχουμε μια πάρα πολύ καλή και ουσιαστική σχέση. Το διαζύγιο βγήκε τον Ιούλιο και τώρα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, ίσως και κάτι παραπάνω. Εκτιμάμε και σεβόμαστε τις στιγμές που περάσαμε μαζί».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης δήλωσε αινιγματικά:
«Στη ζωή έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου