Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Στάθης Αγγελόπουλος: Η περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό και πώς την ξεπέρασε (Βίντεο)

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε στο Mega ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος.

 

Όπως ο ίδιος δηλώνει η νόσηση του από κορωνοϊό ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής του. Μετά την παραμονή για 13 ημέρες στη ΜΕΘ αποδυναμώθηκε πολύ ο οργανισμός του και χρειάστηκε 2 μήνες φυσιοθεραπείες και καλή διατροφή για να μπορέσει να επανέλθει. «Βγήκα από την εντατική 11 κιλά λιγότερος. Βλέπεις τον εαυτό σου και σε πιάνει κατάθλιψη» δήλωσε σχετικά με τις ψυχολογικές παρενέργειες της ασθένειας.

Περιγράφει τις πρώτες 48 ώρες και το πόσο φοβήθηκε καθώς τις σκέψεις που έκανε ενώ «περνούσε» όλη του η ζωή μπροστά από τα μάτια του και τονίζει ότι το μήνυμα της μητέρας της κόρης του που έγραφε πόσο τον αγαπάει του έδωσε πολύ δύναμη.

«Αναθεώρησα πολλά για τη ζωή μου, είπα να κοιτάξω το Στάθη και να είμαι κοντά στα παιδιά μου» επισημαίνει καθώς κάνει περισσότερα πράγματα για τον ευατό του.

Σε παραβιαστικές συμπεριφορές αντίστοιχες με το metoo κάνει λόγο και πιο συγκεκριμένα για ένα περιστατικό που είχε τύχει στον ίδιο όταν όπως λέει «ένας δικηγόρος, όταν ξεκινούσα, μου είχε πει θα σε βάλω σε ένα μαγαζί, έκανε μια κίνηση και έκτοτε δεν τον έβαλα ούτε στο αυτοκίνητο».

Μιλάει ανοιχτά ωστόσο και για απειλές και λεκτικές αντιπαραθέσεις από επιχειρηματίες και παραγωγούς κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Εκφράζει δε και ένα παράπονο για το γεγονός ότι ασχολούνται πιο πολύ με τα προσωπικά του, παρά με τη μουσική του.

Κλείνοντας, προμηνύει την πολυαναμενόμενη συνεργασία του με το Χρήστο Δάντη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου