Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Σμαράγδα Καρύδη για #metoo: Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα (Βίντεο)

Στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» έκατσε το πρωί της Παρασκευής (22/10) η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, μίλησε για την πρεμιέρα του «Celebrity Game Night», το ελληνικό #metoo, την καραντίνα αλλά και για την πολύ πετυχημένη σειρά «Στο Παρά 5».

Για το παιχνίδι που ξεκινά απόψε στις 22:00 ανέφερε: «Περνάω τόσο καλά όσο και οι παίκτες. Όταν το ξεκινούσα είχα ενδοιασμούς αλλά τελικά οι καλεσμένοι με έχουν εκπλήξει. Βέβαια μου έχει τύχει και παίκτης να μην καταλαβαίνει καθόλου τους κανόνες. Ύπαρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να έρθουν γιατί δεν νοιώθουν καλά».

«Προτιμώ να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι παρά ένα μέτριο σίριαλ», πρόσθεσε
Για την επιτυχία του «Στο Παρά 5» και αν την έχει κουράσει που ο κόσμος μέχρι και σήμερα τη φωνάζει Ντάλια αποκρίθηκε: «Όχι, δεν με έχει κουράσει. Τη δουλειά εκείνη πραγματικά την αγαπούσα και άξιζε να κάνει επιτυχία. Με πλησιάζει ο κόσμος στο δρόμο και μου λέει ‘θα μας δώσεις κανένα μωβ;’. Νομίζουν ότι κουβαλάω πολλά χρήματα».

«Η πρώτη καραντίνα δεν με πείραξε τόσο και την είδα λίγο σαν παιχνίδι. Η δεύτερη παρότι δούλευα μου έπεσε βαριά. Αρρώστησα κι όλας, ήταν και ο χειμώνας μεγάλος. Δεν θέλω να ξανακλείσουμε με τίποτα», σημείωσε για τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί στη χώρα λόγω της πανδημίας.

Τέλος για το #metoo και το πώς το βίωσε: «Ήταν ώρα να γίνουν κάποια πράγματα. Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση. Ωστόσο στη δουλειά μπούλινγκ έχω δει».

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00