Μπέσυ Μάλφα στον Γιώργο Λιάγκα: Θα με ενοχλήσει να το δω πάλι αύριο

Μάλφα

Η Μπέσυ Μάλφα εμφανίστηκε σήμερα στο Πρωινό για να μιλήσει για τη νέα της δουλειά.

 

Όμως η συζήτηση πήρε εντελώς διαφορετικό δρόμο, πράγμα που εκνεύρισε πολύ τη γνωστή ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τις ειδήσεις για την Φώφη Γεννηματά και τη Ντόρα Μπακογιάννη, ρώτησε τη Μπέσυ Μάλφα για τη δική της περιπέτεια υγείας στο παρελθόν.

Εκείνη του απάντησε, εμφανώς δυσαρεστημένη:

«Εγώ δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά. Πρέπει να τα προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά τα πράγματα, επειδή με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε γιατί η άγνοια μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε φοβίες και σε τρόμο. Είναι άλλο το μηνιγγίωμα, που είναι όγκος στον εγκέφαλο χειρουργείται και θεραπεύεται άμεσα και είναι άλλο η ασθένεια.

Εγώ το βίωσα πολύ καλά, δεν φοβήθηκα καθόλου, το αντίθετο. Πήγα τη μία μέρα έκανα το χειρουργείο μου, την άλλη μέρα ξύπνησα, έμεινα δυο μέρες στο νοσοκομείο και γύρισα σπίτι μου.

Απορώ γιατί το συζητάμε ακόμα. Θα με ενοχλήσει να δω πάλι αύριο. Είχαν γράψει πολλά. Επίσης, το θεωρώ δυσοίωνο που ήρθα να μιλήσω για το θέατρο και λέμε τώρα γι’ αυτό.»

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε προσπάθησε να την καθησυχάσει, λέγοντας: «Θα μιλήσουμε για το θέατρο, μην αγχώνεσαι».

Με τη Μπέσυ Μάλφα να του δίνει την πληρωμένη απάντηση:
«Δεν αγχώνομαι, θα μπορούσα να μην έρθω και καθόλου, αλλά…»

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε γιατί να μην πάει καθόλου στην εκπομπή, εκείνη του είπε:

«Λέω ότι είναι μια υποχρέωσή μας να μιλάμε για το θέατρο, απλά δεν θα ήθελα να ξεκινήσουμε έτσι. Αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στο παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά με χαρά».