Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ναταλία Γερμανού: Υπάρχει περίπτωση να με δείτε και σε βραδινή εκπομπή – Τι αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια (Βίντεο)

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Alpha μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου, η Ναταλία Γερμανού.

«Κάθε φορά που ένα συμβόλαιο πλησιάζει στο τέλος του γίνονται κάποιες προτάσεις, απλά εγώ δεν τις δημοσιοποιώ. Ζυγίζω τις προτάσεις που έχω και παίρνω τις αποφάσεις μου βασιζόμενη κυρίως στο ένστικτό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

«Έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση από το 2008 που κάναμε το ”Μέσα στην καλή χαρά”. Τότε η εκπομπή ήταν εντελώς ανέμελη και ψυχαγωγική. Όλοι μας προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις της σημερινής τηλεόρασης, όπως οφείλαμε», πρόσθεσε η ίδια.

«Δε θα ήθελα να κάνω καμία αλλαγή στη σύσταση της εκπομπής, αγαπώ την ομάδα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι οι συνεργάτες μου στην εκπομπή θα ήθελαν να συνεχίσουν και του χρόνου, το ίδιο θα ήθελα και εγώ. Υπάρχει περίπτωση να με δείτε και σε βραδινή εκπομπή στο κανάλι, αλλά όχι άμεσα», είπε στη συνέχεια.

Για το «Secret Song» και το «Fame Story», η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Η δεύτερη εκπομπή που θα αναλάβω στον Alpha μάλλον θα είναι το ”Secret Song”. Ευχαριστώ πολύ την Τζούλι Μασίνο που με θέλει για παρουσιάστρια στο ”Fame Story”, είναι γλυκύτατη και την εκτιμώ. Το ”Fame Story” το θυμάμαι με μεγάλη αγάπη. Πιθανότατα δε θα το έκανα ξανά, αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00