Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι

Η σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών με τα επεισόδια πλέον να προβάλλονται από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη.

Απόψε, θα δούμε την Ελισάβετ να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό. Ο Βίκος και ο Θέμης αγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα. Η Θάλεια μαζεύει όλο και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Βίκου. Τα σχέδια και οι παγίδες της Κασσιανής φέρνουν σε δύσκολη θέση την ηγουμένη. Ο Θέμης βρίσκεται σε απόγνωση. Στην προσπάθειά του να βρει τον δολοφόνο της Αγγελικής και να ανακαλύψει πού βρίσκονται ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα ζητήσει τη βοήθεια του Βίκου.

Στο αυριανό επεισόδιο, το τελευταίο γι’ αυτή την εβδομάδα, η πόρτα της αποθήκης όπου βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους, ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης αδημονεί για να βρεθεί, επιτέλους, με τον απαγωγέα. Ο Βίκος καταφθάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του. Η ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο. Στο νοσοκομείο όλη η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος θα πάει στην Πάτρα για να τη συναντήσει και να τη φέρει πίσω.

Η μεγάλη απόφαση της Ελισάβετ

Ο Γεράσιμος γίνεται έξω φρενών με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελισάβετ. Δεν καταφέρνει να τους απομακρύνει. Ενας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ έως το νοσοκομείο, όπου πηγαίνει να επισκεφθεί τον Πέτρο. Θα τραβήξει μια φωτογραφία των δύο τους που θα γίνει viral στο Διαδίκτυο. To γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν και άλλοι δημοσιογράφοι. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα. Οι δοκιμασίες της Ελισάβετ δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Η απόφαση της Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι θα τους αφήσει όλους άφωνους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου