Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Τελικός J2US: Λευτέρης Μητσόπουλος και Λόλα οι μεγάλοι νικητές – Η «βόμβα» του Κοκλώνη για το σόου (Βίντεο)

Πολλές εκπλήξεις είχε ο τελικός του J2US, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς που υποδέχθηκε live το 2023 στον Alpha.

 

Στη σκηνή του J2US επέστρεψαν και τα 12 ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει στα προηγούμενα live, με νέες ερμηνείες-έκπληξη. Όσο για τα τέσσερα ζευγάρια των φιναλίστ έδωσαν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικώντας τη μεγάλη νίκη. Οι Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου, Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα, Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης και Πάνος Τριανταφύλλου – Φωτεινή Δάρρα διαγωνίστηκαν με 3 τραγούδια. Ένα που είχαν ερμηνεύσει ξανά σε προηγούμενο live, ένα νέο τραγούδι που επέλεξαν οι ίδιοι, αλλά και ένα τραγούδι κοινό για όλους, το «Φίλα με» του Σταμάτη Κραουνάκη.

 

Στις 3 τα ξημερώματα ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, λοιπόν, μεγάλοι νικητές του J2US αναδείχθηκαν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα! Μια μεγάλη ανατροπή μιας και για πολλούς, όπως πρόδωσε και ο Νίκος Κοκλώνης, θεωρούνταν αουτσάιντερ σαν ζευγάρι.

Μπορεί ο κύκλος του J2US να ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το J2US θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας και μάλιστα πολύ σύντομα.

«Και καλύτερα, μας περιμένουν τα καλύτερα, κοντά σας θα έρθω μια ώρα αρχύτερα ξανά μαζί με νέα αρχή» υπογράμμισε τραγουδιστά, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Και καλύτερα» της Μαρινέλας στο J2US.

«Νομίζω ότι δεν θα προλάβετε να μου λείψετε και πολύ από ότι ακούω» τόνισε, με τη σειρά της, η Δέσποινα Βανδή στη συνέχεια της λαμπερής έναρξης του J2US. «Το διάλειμμα από ότι και γω ακούω ελπίζω να είναι μικρό και να βρεθούμε και πάλι εδώ πολύ σύντομα» πρόσθεσε επίσης η Καίτη Γαρμπή.

Τότε, λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης δεν άντεξε και ανακοίνωσε – και επίσημα – πως τον προσεχή Φεβρουάριο επιστρέφει το J2US με το νέο του κύκλο!

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00