Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Maestro: Εντυπωσίασε το φινάλε του πρώτου κύκλου – Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter

Το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/12/2022 στο MEGA και οι θαυμαστές της σειράς παρακολούθησαν με αγωνία το τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο «Να μ’αγαπάς».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν κάθε σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, τοποθετώντας το #maestro, στην κορυφή των ελληνικών trends.

Η υψηλή αισθητική, το σενάριο, τα μοναδικά τοπία, η μουσική, οι σπουδαίες ερμηνείες αλλά και η μεγάλη αποκάλυψη του δολοφόνου του Χαράλαμπου, ενθουσίασαν τους τηλεθεατές που περιμένουν πλέον τον δεύτερο κύκλο της σειράς, για να δουν τη συνέχεια της ιστορίας.

 

Οι θαυμαστές στο τελευταίο επεισόδιο έμαθαν – επιτέλους – ποιος σκότωσε τον Χαράλαμπο, που τον υποδύθηκε εξαιρετικά ο Γιάννης Τσορτέκης, καθιερώνοντάς τον ως έναν από τους αγαπημένους «κακούς» της τηλεόρασης. Νωρίτερα, προηγήθηκε ένας «ύμνος» στις μανάδες που στέκονται απέναντι σε όποιον τα βάζει με τα παιδιά τους, αφού το μόνο που κάνουν είναι το αυτονόητο: να τα αγαπάνε. Από τη μία είχαμε τη συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη, που έκλεψε τις εντυπώσεις από την αρχή της σειράς. Σε έναν εξαιρετικό μονόλογο, η Μαρία είναι μια κακοποιημένη γυναίκα και μάνα, που ο μόνος της φόβος δεν είναι οι πληγές στο σώμα και την ψυχή της, αλλά να μην γίνει βίαιος ο γιος της, που μεγάλωσε σε ένα τοξικό περιβάλλον.

Από την άλλη έχουμε τη δυναμική Σοφία, που την υποδύεται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου που κουράστηκε πλέον να υποκρίνεται για τα μάτια του κόσμου και υψώνει ανάστημα στον σύζυγό της, προκειμένου να αποδεχτεί επιτέλους την αλήθεια για τον ομοφυλόφιλο γιο τους.

Οι νεαροί ηθοποιοί Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε επεισόδιο της σεζόν και η ερμηνεία τους ήταν αξιοσημείωτη.

Φτάνοντας στη σκηνή του φόνου, το «Maestro» θύμισε τις καλές crime σειρές που έχουμε συνηθίσει στο εξωτερικό και που όπως φάνηκε, δεν έχει να ζηλέψει και τίποτα από αυτές.

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου, που προκάλεσε συγκίνηση στα social media απλά και μόνο κρατώντας το μικρόφωνο, αφού έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από το τραγούδι. Άλλη μια αγαπητή παρουσία στη σειρά, που ο κόσμος λάτρεψε και αναπαρήγαγε συνεχώς τις ατάκες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Δείτε μερικές αντιδράσεις στο Twitter:

 

 

Ξεκινάει το «ταξίδι» στο Netflix

Το «Maestro» όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα φιλοξενηθεί στο Netflix. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στους συνδρομητές σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Το καστ συμπληρώνουν οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Η πρωτότυπη μουσική φέρει την υπογραφή του Kostas Christides. Η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στη Foss Productions και η παραγωγή είναι της ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00