Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

The Voice: Οι 12 που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση (Βίντεο)

Οι 12 από τους συνολικά 16 διαγωνιζόμενους στο δέκατο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice of Greece» κατάφεραν να γυρίσουν τις καρέκλες των κριτών και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21:00.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των ομάδων τους και πλέον οι καρέκλες τους γυρίζουν δύσκολα.

Οι ιστορίες αγάπης είχαν την τιμητική τους σε αυτό στο επεισόδιο της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, ενώ οι coaches πια δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Επιστράτευσαν όλα τα δυνατά τους στοιχεία για να διεκδικήσουν τους διαγωνιζόμενους αλλά και ενθουσιάστηκαν από απρόσμενες επιλογές τραγουδιών. Τελικά, αν τραγουδήσεις Κωνσταντίνο Αργυρό στη σκηνή του «The Voice of Greece» σου δίνει πλεονέκτημα ή κάνει ακόμα πιο δύσκολη την πρόκριση;

Ο Γιώργος Λιανός από το family room έδωσε το δικό του ρεσιτάλ.

Από το δέκατο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Μανώλης Σχοιναράκης, Νίκος Παπανικολάου, Μαρία Πασαλίδου, Διονύσης Τρενταφίλι, Χαρίκλεια, Δημήτρης Παρίδης, Κωνσταντίνος Μπαντζαλής, Μαρία Αυξέντη, Μαντώ Μαυροειδή, Rona, Ιωσηφίνα Κουμέττου, Κωνσταντίνα Αγαπάκη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00