Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ντόρα Κουτροκόη: Πυρ και μανία η δημοσιογράφος – «Δεν μου φέρθηκαν έντιμα» (Βίντεο)

Πικραμένη και ιδιαίτερα ενοχλημένη με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή «Σήμερα», αλλά και από το κανάλι, η Ντόρα Κουτροκόη.

Η δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο πρωινό του ΣΚΑΙ, με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο να την αποχαιρετούν στον «αέρα», κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η ίδια με τους τηλεθεατές.

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε στο Happy Day και δεν έκρυψε την πικρία της για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν στο κανάλι του Φαλήρου, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της για τους δύο συνεργάτες της.

«Δεν έχω πάρει σαφή απάντηση»

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα» είπε.

«Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως» συμπλήρωσε.

«Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών» είπε σε άλλο σημείο η Ντόρα Κουτροκόη.

«Δεν είχα την στήριξη που περίμενα…»

«Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση» είπε σε άλλο σημείο.

«Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day, γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω» κατέληξε, εμφανώς ενοχλημένη, η Ντόρα Κουτροκόη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=aeMlJmT5Q7E

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου