Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Asia Express: Τα πήραν στο κρανίο και ζήτησαν να αποχωρήσουν

Στην Ταϊλάνδη, την τρίτη και τελευταία χώρα, συνεχίζεται η περιπέτεια των παικτών του Asia Express.

Τέσσερα ζευγάρια συνεχίζουν το race προς τον τελικό του ταξιδιωτικού ριάλιτι, που θα λάβει χώρα στην Μπανγκόκ.

Στο τέλος τής εβδομάδας ένα από αυτά, το πιο γρήγορο αλλά και ικανό, θα εξασφαλίσει απευθείας την πρόκρισή του στην εβδομάδα του τελικού.

Για να τα καταφέρουν όμως, πρέπει πρώτα να μαζέψουν τυχερά κοκοράκια, που για τους Ταϊλανδούς φέρνουν φέρει ευημερία, τύχη και πλούτη.

Όσα περισσότερα καταφέρουν να συγκεντρώσουν έως το τέλος τής εβδομάδας, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν να περάσουν απευθείας στην εβδομάδα τού τελικού.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος κέρδισαν ένα κοκοράκι και με τα αυγά στα χέρια προσπαθούσαν να βρουν που ήταν η τελευταία αποστολή για να ολοκληρώσουν το race τους.

Στον δρόμο τους συνάντησαν τη Maria Maroulis και τη Χριστίνα Κολέτσα και ζήτησαν τη βοήθειά τους ωστόσο εκείνες τους έστειλαν σε λάθος κατεύθυνση, ο Γιάννης Αϊβάζης εκνευρίστηκε και δήλωσε στην camera: «Μη γελιέσαι κυρία μου, επίτηδες το έκανε. Είναι ένα παιχνίδι που το παραμικρό λάθος κοστίζει. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη. Μας την έκανε πάλι η Κολέτσα».

Στο τέλος του race οι δύο άντρες ένιωσαν ξανά αδικημένοι επειδή είδαν πάνω σε καρότσα αμαξιού τούς Χρήστο και Παύλο.

Τότε ήταν που έγιναν έξαλλοι και ζήτησαν να αποχωρήσουν. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως και όλοι μαζί συνεχίζουν το ταξίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου