Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Νίκος Μουτσινάς: Γίνεται τηλεοπτικό δικαστήριο, δικάζουν οι παρουσιαστές χωρίς να είναι 100% σίγουροι για κάτι (Βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τα όσα λέγονται για τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τους παρουσιαστές τους, οι οποίοι πλέον ασχολούνται και με θέματα της επικαιρότητας.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» «απασφάλισε» στον αέρα, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στη Μπέττυ Μαγγίρα ο Παναγιώτης Στάθης και αναφέρθηκε στον τρόπου που χειρίζονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει πως πολλές φορές υπάρχει ένας βομβαρδισμός πληροφοριών που τελικά είναι άχρηστες και διογκώνουν τις υποθέσεις.

Πάνω σε αυτά τα λόγια, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: «Όταν κάτι περνάει μέσα από την κάμερα, έχει τελειώσει. Είναι πολλές οι ειδήσεις που συμβαίνουν στον κόσμο. Κάτι φιλτράρεται και μας δείχνουν αυτά που θέλουν να μας δείξουν. Άρα μπαίνεις στην τηλεόραση και γίνεται ήδη σόου. Απλά είναι λάθος να γίνονται και να αντιμετωπίζονται τέτοια θέματα ως σόου. Η δική μου γνώμη είναι πως είναι σαν προγραμματισμένο. Βγάζουν ένα, αρχίζει, σταματάει, υπάρχει ένα άλλο θέμα που περιμένει να πει “καλησπέρα”, πετάγεται ακόμα ένα μετά. Δεν μπορεί ξαφνικά να σκάνε όλα αυτά μαζί».

«Εκτός πια κι αν έχουμε τρελαθεί, που σίγουρα έχει γίνει. Με κάποιον τρόπο αρχίζει και αυτό να μας δημιουργεί ένα μούδιασμα, χωρίς να το καταλάβουμε. Το επαναλαμβάνω. Δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται, το παρακολουθούμε. Είμαστε όλοι και βλέπουμε τι καινούριο θα βγει στο κέντρο της έδρας, γιατί δεν υπάρχει και καμία αλλαγή. Όλοι μπορούμε να έχουμε άποψη, όλοι συζητάμε και στα σπίτια και στις παρέες μας. Δεν σημαίνει ότι επειδή εμείς εδώ κάνουμε ψυχαγωγία, πηγαίνουμε πάνω και δείχνουμε τον κω** μας. Κι εμείς συζητάμε τι γίνεται. Από εκεί και πέρα όμως, δεν μπορούμε όλοι να χειριστούμε τόσο λεπτά θέματα. Δυστυχώς, η τηλεόραση το έχει αποδείξει αυτό από πέρυσι και με Πισπιρίγκου και βάλε, ότι δεν μπορούμε να τα χειριστούμε αυτά τα θέματα. Γίνεται σόου», εξήγησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τέλος, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό δικαστήριο που στήνεται κάθε φορά που προκύπτει ένα σημαντικό θέμα.

«Γίνεται τηλεοπτικό δικαστήριο. Δικάζουν οι παρουσιαστές μαζί με τους συντάκες, μαζί με το πάνελ, παρέα και με καλεσμένους που βγαίνουν σε ένα λινκ. Δικάζουν κάποιον ή κάποια για κάτι που έχει ακουστεί, χωρίς να είναι 100% σίγουροι αν όντως συμβαίνει, που είναι λάθος. Δίνονται τόσες πολλές πληροφορίες. Δεν μας μαζεύει κανείς στην τηλεόραση, απλά τα πράγματα χειροτερεύουν», είπε κλείνοντας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00