Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γη της ελιάς: Η Αντιγόνη παραδέχεται ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής

Νέα δεδομένα αλλάζουν τις ισορροπίες στη μικρή κοινωνία της Μάνης και τη «Γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00, στο MEGΑ, με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Η Μαργαρίτα φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί από κοντά του.

Ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει τη φίλη της ευτυχισμένη. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις και τον διώχνει. Η Χάιδω και η Μαργαρίτα απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία, αλλά αυτός είναι αμετανόητος. Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής κι εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο.

Δείτε το τρέιλερ:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Guest: Αστέριος Πελτέκης

Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου