Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Fishy»: Σε νέα ώρα μετάδοσης – Αύριο, Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 15:30 στο MEGA

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συναντά την Κατερίνα Ζαρίφη αύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου σε νέα ώρα μετάδοσης, στις 15.30 και ταξιδεύουν στην Αίγινα.

Η δημοφιλής ηθοποιός αφήνει πίσω τα οικογενειακά βάρη που σηκώνει η ηρωίδα της στην κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και επιβιβάζεται στο ταξιδιάρικο σκάφος «Εύα», μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη.

Η Κατερίνα ψάρευε με τον πατέρα της όταν ήταν μικρή. Θα την βοηθήσουν αυτές οι παιδικές μνήμες ώστε να έχει καλή ψαριά στα όμορφα νερά της Αίγινας;

Η μέρα συνεχίζεται με βόλτα στο γραφικό λιμάνι του νησιού και με επίσκεψη στα μελίσσια του κύριου Παναγιώτη. Ο Γιάννης και η Κατερίνα παρακολουθούν από απόσταση ασφαλείας την όλη διαδικασία και στη συνέχεια συναντούν την κυρία Καίτη, η οποία τους μιλά για την καλλιέργεια των διάσημων φιστικιών Αιγίνης.

Επόμενη στάση, σε ένα παραδοσιακό μαγαζί, όπου δοκιμάζουν διάφορες λιχουδιές με βάση το φιστίκι Αιγίνης.

Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας αναλαμβάνει όπως πάντα να ετοιμάσει φαγητό. Το τραπέζι στρώνεται, τα πεντανόστιμα πιάτα σερβίρονται. Η μέρα κλείνει με ενδιαφέρουσα κουβέντα, με φόντο το πανέμορφο νησί του Σαρωνικού.

Και αυτή την Κυριακή, το «Fishy» μάς ταξιδεύει με την καλύτερη παρέα!

«FISHY»

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15.30

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:30

#Fishy

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00