Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Στον «Σασμό» Μαθιός και Βασιλική ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων

Νέο επεισόδιο έρχεται απόψε στον «Σασμό» στις 21:00 στον Alpha και οι χαρμόσυνες ειδήσεις του γάμοy της Βασιλικής και του Μαθιού, είναι γεγονός. Οι εξελίγεις μαίνονται καταιγιστικές και μάλιστα η Καλλιόπη κaι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά Μιχάλη να ευλογήσει τον γάμο της.

ΣΑΣΜΟΣ

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου
Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον pαπά Μιχάλη να ευλογήσει τον γάμο της, αλλά μάταια, γιατί συνειδητοποιεί πως η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Ο Μαθιός, λίγα λεπτά πριν από το γάμο του, μοιράζεται κάποιες σκέψεις του με την μητέρα του. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κaι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Δείτε το βίντεο :

Δείτε ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο 

Πώς και πώς περιμένει το κοινό τον τηλεοπτικό γάμο του «Μαθιού» και της «Βασιλικής» στον «Σασμό». Οι δυο τους έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια των τηλεθεατών, οι οποίοι ανυπομονούν να τους δουν να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που αναβάλλεται ξανά και ξανά.

 

Παίζουν: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Όλγα Δαμάνη, Στέλιος Μάινας, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ευγενία Σαμαρά κ.ά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου