Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Fishy: Νέο επεισόδιο την Κυριακή – Με τον Γιάννη Ζουγανέλη στις Σπέτσες (Βίντεο)

Για το ιστορικό και κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών σαλπάρει το «Fishy» αύριο, Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο MEGA.

 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει πιάσει για λίγο δουλειά σε ένα παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο και όταν συναντάει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Κώστα Αντωνιάδη, αποφασίζει να πάει μαζί τους για ψάρεμα.

Η θαλασσινή τους εξόρμηση, όμως, έχει εμπόδια. Ο καιρός δεν είναι ευνοϊκός και τους αναγκάζει να μετακινούνται σε διαφορετικά σημεία με το σκάφος. Θα καταφέρουν να πιάσουν ψάρια για το γεύμα τους;

Επιστρέφοντας στο νησί, η παρέα επισκέπτεται το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας και μαθαίνει την ιστορία της ηρωίδας της Ελληνικής Επανάστασης. Ακολουθεί μία συνάντηση με τον Δημήτρη Κουλούρη, ολυμπιονίκη της κολύμβησης, ο οποίος μιλάει για τη συμμετοχή του στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση Spetsathlon.

Η μέρα ολοκληρώνεται με ένα υπέροχο γεύμα από τα χέρια και τη φαντασία του σεφ Γιώργου Τσαπάρα. Δίπλα στο κύμα, ο Γιάννης Ζουγανέλης αφηγείται στον Γιάννη Τσιμιτσέλη απολαυστικές ιστορίες από τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του.

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου