Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Dot: Η Νάντια Κοντογιώργη και ο Μίνως Θεοχάρης υποδέχονται τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο DOT, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλάει στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη για την εμπειρία του Asia Express sκαι εξηγεί γιατί είχε «μεγάλη επιτυχία» στην Ασία.

Εκφράζει τη γνώμη της για το φετινό GNTM και περιγράφει ξεκαρδιστικά το παρασκήνιο του πρώτου της δοκιμαστικού για το παιχνίδι.

Ακόμη, μοιράζεται τον κάπως τυχαίο τρόπο που ξεκίνησε να ασχολείται με τη μόδα, περιγράφει τις φοβίες της, που προέκυψαν από τις απώλειες που είχε στη ζωή της και μιλάει για όσα την ανησυχούν στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Ακόμη στο DOT του Σαββάτου 22/10

Οικόπεδα με θέα: Οι Μάκης Παπαδημητρίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Νικορέστης Χανιωτάκης και Γεράσιμος Σκαφίδας στο πιο αστείο παιχνίδι ερωτήσεων. Η Σοφία Κουρτίδου συστήνει την Αλλού και μοιράζεται μία πραγματικά σπουδαία ιστορία αγάπης και προσφοράς.
Sarah Jessica Parker: Πώς ντύνεται όταν δεν τη βλέπουμε στο κόκκινο χαλί; Αποκωδικοποιούμε το στυλ της βήμα-βήμα.
Instagram Tops: Ποια ήταν τα καλύτερα post, που έκαναν οι celebrities την εβδομάδα που πέρασε;
Οι 5 καλύτερες ιστορίες επανασύνδεσης ζευγαριών του Hollywood.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έρχονται με φόρα από το Breakfast@Star, αποδεικνύοντας ότι είναι αχτύπητο δίδυμο και στη ζωή, εκτός από την τηλεόραση. Μιλούν στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη για όσα τους αγχώνουν στην εκπομπή, για την κριτική, που δέχτηκαν στο ξεκίνημά τους, για όσα τους ενώνουν, αλλά και για εκείνα, τα ελάχιστα, που τους χωρίζουν. Ακόμη, περιγράφουν τη δυσκολία του να βλέπουν την κόρη τους μόνο μία ώρα μέσα στη μέρα και μοιράζονται το μυστικό, το οποίο διατηρεί σε απόλυτη ισορροπία την οικογένειά τους.

Ακόμη στο DOT της Κυριακής 23/10

Οι Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δέσποινα Καμπούρη, Κέισι Μίζιου και Βάλια Χατζηθεοδώρου, απαντούν σε ερωτήσεις γύρω από την ομορφιά.
Μόδα: Πώς θα φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας φορέματα και το φθινόπωρο; 5 διαφορετικοί συνδυασμοί με ρούχα, που σίγουρα έχουμε στην ντουλάπα μας.

Μαγειρική: Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα του DOT και ετοιμάζει ένα πανεύκολο energy bowl με καραμελωμένα μήλα και cottage cheese.

Social Moments: Οι πιο λαμπερές στιγμές των celebrities την εβδομάδα που πέρασε.

Η Σταυρίνα Ψιμοπούλου απαντά στο αιώνιο ερώτημα: «Τελικά υπάρχει σωστή ηλικία για να γίνω μητέρα»;

DOT

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50 στο Star!

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου