Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Πάνος Ιωαννίδης: Το παιδί μας ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου (Βίντεο)

Ο Πάνος Ιωαννίδης λίγους μήνες πριν την επιστροφή του στη θέση του κριτή στο MasterChef, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot του Star και μίλησε για τις αλλαγές, που πρόκειται να δει το τηλεοπτικό κοινό στην καινούρια σεζόν.

 

Ο σεφ και κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής δεν δίστασε να αναφερθεί και τον ερχομό του γιου του. Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν μερικούς μήνες και κατάφερε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός, επτασφράγιστο μυστικό.

«Ήρθε το παιδί, οπότε οι φετινές διακοπές ήταν τελείως διαφορετικές. Επιλέξαμε με την οικογένειά μου να πάμε στο Πήλιο, σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Ήταν πολύ όμορφα και οικογενειακά. Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level. Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση» εξομολογήθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.

 

Ο σεφ είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού του, δεν διστάζει σε συντεύξεις του, να μιλάει για τον μονάκριβο γιο του: «Ο μπέμπης είναι μια χαρά, όλα κομπλέ, όλα τέλεια. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία» είχε δηλώσει σε μία άλλη συνέντευξή του.

Όσο για το πώς κατάφερε να προστατέψει την προσωπική του ζωή και να μη βγουν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον γιο του, ο Πάνος Ιωαννίδης εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι δύσκολο. Μίλησε απλά με όσους έκρινε εκείνος ότι ήταν απαραίτητο. «Δεν το προσπάθησα πολύ, το είπα εκεί που έπρεπε να το πω. Το είπα μόνο σε συγγενείς, πώς τα κατάφερα; Δεν θέλει προσπάθεια. Αυτά τα πράγματα έρχονται» εξήγησε ο σεφ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00