Φάνης Μουρατίδης για το METOO: «Η εποχή του φόβου έχει τελειώσει» (Βίντεο)

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι», για την συμμετοχή του στην πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Maestro», αλλά και για το κίνημα metoo.

 

Ο ηθοποιός μίλησε για το Maestro, τη συγκλονιστική σειρά που έρχεται στο MEGA, και για τη συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου.

«Είναι συγκινητικό που η Χαρούλα Αλεξίου υποδύεται την πεθερά μου στο Maestro. Η εφηβεία μου ήταν συνυφασμένη με τα τραγούδια της, τα οποία άκουγα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου. Είναι ωραίο να συναντιέσαι με ανθρώπους που καθόρισαν την εφηβεία σου», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας από τους καλύτερους «παραμυθάδες» της γενιάς μας», πρόσθεσε.

«Εάν το παιδί μου μου πει ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα στηρίξω την επιλογή του. Θα στήριζα κάθε ερωτική επιλογή του γιου μου», συμπλήρωσε ερωτηθείς για τις επιλογές που αφορούν στον γιο του.

Ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε και στο κίνημα metoo και την στάση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

«Δεν μπορεί να ζητάμε να αλλάξουν τα πράγματα και να μένουν τα ίδια, κάποιοι θα πρέπει να πάρουν πρωτοβουλία. Νιώθω περήφανος γι΄ αυτούς που έχουν την ψυχική αντοχή να βγουν μπροστά και να πάρουν στους ώμους τους την ευθύνη της αλλαγής. Οι άνθρωποι που φέρνουν την αλλαγή με το metoo, είναι αντιμέτωποι με τον φόβο που είναι τεράστιος», υπογράμμισε και συνέχισε κλείνοντας πως,

«Το μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις είναι ότι η εποχή του φόβου έχει τελειώσει»