Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Love Island: Η είσοδος των γυναικών στο ριάλιτι γνωριμιών – Οι πρώτες δηλώσεις

Το «Love Island» ξεκίνησε χθες την προβολή του στον ΣΚΑΪ και ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τους παίκτες που συμμετέχουν.

Το ριάλιτι ξεκίνησε με την είσοδο των πέντε κοριτσιών, με την κάθε μία να μιλάει για τον εαυτό της, πώς έχει στο μυαλό της τον ιδανικό άντρα, ενώ δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις.

 

Αναστασία Σιδηροπούλου / Ηλικία: 23 ετών / Επάγγελμα: Διατροφολόγος
Ζώδιο: Καρκίνος / Celebrity crushes: Κωνσταντίνος Αργυρός, Χρήστος Μάστορας

Μένει στην Αθήνα, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και έχει έναν δίδυμο αδελφό. Σπούδασε διατροφολογία, ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο στίβο ενώ πλέον κάνει βάρη και kick boxing. Δηλώνει κοινωνική, νευρική αλλά ρομαντική ψυχή… Τραγουδάει, ακούει μουσική και της αρέσει να γράφει τις σκέψεις και τις ανησυχίες της.

Δεν τη συγκινεί η εξωτερική εμφάνιση όπως λέει, θέλει όμως ο άλλος να είναι γυμνασμένος και ψηλός για να μπορεί να φοράει τα τακούνια της «ξέγνοιαστη». Το ιδανικό ταίρι οφείλει να είναι ειλικρινές απέναντί της αφού το ψέμα και η πονηριά είναι από τα αμαρτήματα που η Αναστασία δεν συγχωρεί.

 

Μαρία Αστόγλου / Ηλικία: 22 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια φυσικοθεραπείας / Ζώδιο: Ζυγός / Celebriry Crush: Αλέξης Γεωργούλης

Γεννήθηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη και έχει μια μικρότερη αδερφή. Σπουδάζει φυσικοθεραπεία ενώ παράλληλα παρακολουθεί ειδική σχολή προστασίας υψηλών προσώπων. Εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως barwoman. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά hobbies όπως η κολύμβηση, η ιππασία, η μουσική και το tae kwon do όπου είναι και πρωταθλήτρια. Διατείνεται πως είναι η ψυχή της παρέας, έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και της αρέσει να περνάει καλά με τους ανθρώπους γύρω της.

Ο τέλειος άντρας πρέπει να είναι γυμνασμένος, να έχει ωραίο βλέμμα και στιλ, να είναι προστατευτικός, υποστηρικτικός, ειλικρινής και διασκεδαστικός. Η τελευταία της σχέση κράτησε 2 χρόνια αλλά τελείωσε άδοξα όταν κατάλαβε ότι το αγόρι της την απατά. Στο εγχείρημα του Love Island η Μαρία δεν είναι μόνη της. Η μαμά της έχει ενθουσιαστεί όπως έχει πει και είναι πολύ υποστηρικτική.

 

Όνομα: Κλαούντια Πένκα / Ηλικία: 24 ετών / Ιδιότητα: Personal assistant
Ζώδιο: Λέων / Celebrity crush: Δεν έχει και δηλώνει «όποιον διάσημο ήθελα, τον είχα»

Πληθωρική, πολυταξιδεμένη, με καταγωγή από Τσεχία, Γερμανία, Λευκορωσία και Κωνσταντινούπολη έρχεται για να κατακτήσει το Love Island. Είναι άνθρωπος που θέλει να «αλλάζει τον αέρα της» και αυτό φαίνεται καθώς μεγάλωσε στην Ελλάδα, έφυγε στην Αμερική για σπουδές και τώρα ζει στο Dubai με τον πατέρα της όπου και εργάζεται στον τομέα του real estate.

Όποιο αγόρι δε μιλάει τουλάχιστον 2 γλώσσες, δεν έχει ταξιδέψει σε 3 ηπείρους και δεν είναι εξπέρ στο σκούπισμα και στο σφουγγάρισμα καλύτερα να μη σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο της καθώς η ίδια μιλάει Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά, λατρεύει τα ταξίδια και έχει εμμονή με την καθαριότητα και την τάξη. Θεωρεί ως αρνητικό αλλά ταυτόχρονα και θετικό στοιχείο του χαρακτήρα της το ότι δεν φιλτράρει ποτέ τα λόγια της.

Οι περισσότερες σχέσεις της είναι με αγόρια από το εξωτερικό. Είναι ελεύθερη τους τελευταίους 3 μήνες μετά από μια σχέση που κράτησε 1,5 χρόνο με ένα αγόρι από την Νιγηρία. Έρχεται στο Love Island για να απαντήσει σε ένα ερώτημα που την ταλανίζει εδώ και καιρό. Γιατί δεν έχει πέραση στους Έλληνες άντρες;

 

Νίκη Ηλιοπούλου / Ηλικία: 33 ετών Ιδιότητα: Φωτογράφος, Φωτομοντέλο
Ζώδιο: Ζυγός / Celebrity crush: Αλέξης Γεωργούλης

Μένει στην Αθήνα, έχει μια μικρότερη αδερφή και έχει πάρει πτυχίο ως επισκέπτης υγείας. Είναι μια πολύ δυναμική και πολυπράγμων γυναίκα η οποία δουλεύει στην υποδοχή σε Ιδιωτική Κλινική. Η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στη φωτογραφία και στο μόντελινγκ. Ως άνθρωπος δηλώνει ψυχαναγκαστική και των άκρων. Όποιος άντρας την διεκδικήσει θα πρέπει να έχει υπομονή στα ραντεβού αλλά και να την έχει πάντα «χορτάτη και ξεκούραστη» καθώς η Νίκη δεν τα πάει καλά με τον χρόνο και νευριάζει όταν πεινάει και όταν είναι κουρασμένη.

Είναι κοινωνική, βάζει πάντα τη λογική μπροστά και όχι το συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα είναι ευαίσθητη και δοτική. Ο δρόμος για την κατάκτηση της καρδιάς της δεν θα είναι εύκολος καθώς θέλει ο άντρας να την διεκδικήσει πολύ γιατί εκείνη όσο και να θέλει κάποιον δεν κάνει κίνηση. Οι «γόηδες» την αφήνουν αδιάφορη. Είναι παιδί «των σχέσεων» ωστόσο δεν έχει κάνει πολλές. Η τελευταία σχέση της κράτησε 5 χρόνια. Έρχεται στο Love Island γιατί θεωρεί ότι είναι μια καλή περίοδος να δοκιμαστεί σε μία νέα πρόκληση.

 

Χριστίνα Μητσάκου / Ηλικία: 29 ετών / Ιδιότητα: Yoga instructor
Ζώδιο: Ταύρος / Celebrity crush: Κωνσταντίνος Αργυρός

Μένει στην Αθήνα και έχει δύο μεγαλύτερους αδελφούς. Θεωρεί την ανεξαρτησία μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις της. Ασχολήθηκε με το μπαλέτο από 6 ετών, έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, αλλά δεν εργάστηκε ποτέ στον τομέα της. Ήταν υπάλληλος σε εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων όταν πριν από 4 χρόνια μπήκε στη ζωή της η yoga η οποία τον τελευταίο χρόνο αποτελεί το κύριο επάγγελμά της.

Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν δυναμική και καλό παιδί. Η ίδια δηλώνει «easy going» και ευπροσάρμοστη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως χάνει τον χαρακτήρα της ή δεν λέει όσα θέλει να πει. Πιστεύει πως ό,τι είναι γραμμένο να συμβεί, θα συμβεί. Στο σύντροφό της αναζητά τη χημεία, θέλει να είναι ανοιχτόμυαλος και να έχει τη διάθεση να εξελίσσεται. Για να διεκδικήσει κάποιος μία θέση στην καρδιά της θα πρέπει να μη λέει ψέματα, να μην «έχει μάτια για άλλη», να είναι χωρατατζής και να μην έχει «καβούρια στις τσέπες του».

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι single μετά από μια σχέση 5 ετών. Έρχεται στο Love Island για να περάσει υπέροχα! Το φλερτ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή της και δηλώνει: «το φλερτ μου αρέσει σαν αίσθηση, είναι σαν την αγάπη».

 

Το «Love Island» έχει κερδίσει δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως. Στόχος του ριάλιτι που εξελίσσεται στην Τενερίφη, είναι οι παίκτες να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής, όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00