Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης για Ιωάννα Σαρρή: «Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα και τότε είπα “φτάνει το κρυφτό”» (Βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την Ιωάννα Σαρρή και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια.

 

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε αρχικά, στον αθλητισμό, με τον οποίο ασχολούταν μέχρι τα 24 του.

«Ο αθλητισμός υπήρχε στη ζωή μου μέχρι τα 24 μου χρόνια. Μετά μπήκα στο τραγούδι, που ασχολούμουν από 6 χρονών. Σταμάτησα τον στίβο, γιατί δεν είχα επαγγελματικό κίνητρο, παρά μόνο το πάθος να τρέχω. Δεν είχα τις ικανότητες να προχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του. «Ήμουν πολύ μικρός, όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου είναι και φίλος μου πλέον. Είχε περισσότερα πράγματα να πει μαζί μου, όταν ήμουν έφηβος, παρά όταν ήμουν μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμά μου. Αν το έχω οικογένεια, μου στερήσει την έμπνευσή μου, δεν πειράζει. Θα βρω κάτι άλλο», δήλωσε.

 

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή. «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα και τότε, είπα “φτάνει το κρυφτό”. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του “Άσε με να σε προσέχω”. Είμαι λίγους μήνες μαζί κι είμαι ερωτευμένος», είπε κλείνοντας.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου