Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογείται για πρώτη φορά: «Έκλαιγα συνέχεια, κανείς γονιός να μη το ζήσει αυτό» (Βίντεο)

Μαγγίρα

Με αφορμή τη συνέντευξη του Στάθη Μαντζώρου και την αναφορά του στο πρόβλημα υγείας του παιδιού του, η Μπέττυ Μαγγίρα προχώρησε σήμερα σε μία εκ βαθεών εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της.

«Η Καλλινίκη, 45 ημερών, μου είχε πει η γιατρός ότι πρέπει να προσέχω και δεν έστελνα την Αντριάνα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση και κολλήσει το μωράκι. Όταν ήταν 45 ημερών έκανε πυρετό και νοσηλευτήκαμε με βρογχιολίτιδα, έμεινα πέντε μέρες μέσα.

Τι να σας πω, έχασα το φως μου, γιατί είναι και πάρα πολύ βρέφος. Φαντάσου, δλδ, σε αυτό το βρέφος να το τρυπήσεις για να βάλεις ορό. Να κλαίω συνέχεια, να μου λένε οι νοσοκόμες “κυρία Μαγγίρα, όλα θα πάνε καλά” κι εγώ ήμουν συνέχεια μέσα στα κλάματα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε επίσης: «Όταν βγήκα και πήγα σπίτι, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος. Δεν είχα καμία δύναμη, καμία ενέργεια. Μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό είναι σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου