Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Πήρα το πτυχίο μου στη θεολογία πριν από 4 χρόνια, στην αρχή με έλεγαν… θεογκόμενα (Βίντεο)

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε στην φωτογράφηση της θεατρικής παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους» και οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης έκαναν μερικές αποκαλύψεις.

Ο Γρήγορης Βαλτινός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και εξομολογήθηκε: «Επάνω στη σκηνή έπαθα κρίση πανικού, δεν μπορούσα να μαζευτώ».

Για τις σχέσεις με την μητέρα και τον πατέρα του αποκάλυψε: «Η μητέρα μου με έκρυβε για να κάνω θέατρο για να μην το μάθει ο πατέρας μου. Η μητέρα μου χωνόταν στο κοινό και φώναζε εγώ είμαι η μάνα του» ενώ για τον πατέρα του είπε «τον πατέρα μου τον γνώρισα στα 20 μου».

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη και αποκάλυψε ποιο ήταν το παιδικό της όνειρο αλλά αναφέρθηκε στην απώλεια της μαμάς της:

«Έγινα ηθοποιός γιατί ήθελα να γινώ χορεύτρια μικρή. Έσπασα το πόδι, έβαλα τα κιλά, σταμάτησα το μπαλέτο». Ενώ για την απώλεια της μαμάς της είπε η αγαπημένη ηθοποιός: «όταν «έφυγε» η μαμά μου στο ένα χέρι είχα την Βίκυ Σταυροπούλου και στο άλλο τον Θοδωρή Πετρόπουλο».

Γιώργος Λιβάνης σε συνέντευξή του μίλησε για την εμπειρία της συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη κι ανέφερε: «Με τον Γιώργο Μαζωνάκη είχα την πιο άψογη συνεργασία. Αν πει κάτι δεν αλλάζει ποτέ».

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε στην φωτογράφιση της θεατρικής παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους» και οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης έκαναν μερικές αποκαλύψεις.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για το πτυχίο της: «Πήρα το πτυχίο μου στη θεολογία πριν από 4 χρόνια, στην αρχή με έλεγαν θεογκόμενα».

Ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους με την Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και σε ένα περίεργο περιστατικό: «Περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Σχετικά με το ατύχημα που προκάλεσε στον Ζήση Ρούμπο κατά λάθος σε ένα γύρισμα περιέγραψε: «Έσπασα το δόντι του Ζήση Ρούμπου σε ένα γύρισμα με ένα μπουκάλι.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου