Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό (Φωτο)

Το τελευταίο «αντίο» στη μεγάλη καλλιτέχνιδα, Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, λένε αυτήν την ώρα εκατοντάδες φίλοι και οικείοι στο Α΄ Νεκροταφείο.

 

Δραστήρια, δυναμική, αυθεντική, σφράγισε με την παρουσία της τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, εδραίωσε με τη λάμψη της τα μιούζικαλ, ως ηθοποιός και χορεύτρια, και έπαιξε σπουδαίους ρόλους στο θέατρο. 

«Κατάφερε να έχει μόνο θαυμαστές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας αλλά και της ζωής της. Μοιάζει ακατόρθωτο, αλλά αυτή ήταν η Μάρθα» αναφέρει η Finos Film  παρουσιάζοντας βίντεο – αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές στα πλατό.

Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός της θα μεταφερθεί  με τη συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. Ο ψυχίατρος  Δ. Σούρας, στενός της φίλος, ανακοίνωσε ότι θα γίνει η αποτέφρωση όπως επιθυμούσε καθώς ελήφθη η σχετική άδεια.

ma__2_
ma__3_
ma__4_
ma__5_

«Πίστευε πολύ στο θεό αλλά η επιθυμία της να αποτεφρωθεί η σωρός της είναι καταγεγραμμένη. Μετά την αποτέφρωση η στάχτη της θα σκορπιστει στη θάλασσα, όπου επίσης έχει καταγράψει και το μέρος», δήλωσε ο  Δημήτρης Σούρας .

ma__1_

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φιλανθρωπικό της έργο λέγοντας, ότι η Μάρθα έδινε λεφτά σε ηθοποιούς χωρίς να το ξέρει κανείς.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου