Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δέσποινα Στυλιανοπούλου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μου έσφιξε το χέρι και μου είπε “ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;”» (Βίντεο)

Η αγαπημένη ηθοποιός, Δέσποινας Στυλιανοπούλου  έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα».

 

Η ηθοποιός μίλησε για τις ταινίες που πρωταγωνίστησε αλλά και για τα χρήματα που έπαιρναν οι υπόλοιποι ηθοποιοί.

«Το 1968 ήταν έτος «Στυλιανοπούλου», έπαιξα 80 ταινίες. Δεν ζήλεψα κάποιον ρόλο. Όταν έβλεπα στο σενάριο ότι θα κάνω την υπηρέτρια πήδαγα από την χαρά μου», είπε αρχικά η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

«Μου έδιναν να κάνω ρόλους σεξουαλικούς και τους έλεγα, ο πατέρας μου με προόριζε για δικηγόρο. Δεν έβγαλα χρήματα. Όταν βγήκαν τα κασέ δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Την εποχή που μεσουρανούσαμε δεν είχα ούτε φορέματα», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια.

Για τον θάνατο της μητέρας της που, της στοίχισε, αλλά και για την γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δήλωσε πως, «έβαφα μωβ το χολ, πένθιμο, όταν έχασα την μητέρα μου. Με πήραν να δουλέψω στο «Ρεξ» κι εκεί γνώρισα την Αλίκη. Ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή με την Αλίκη. Μου έσφιξε το χέρι και μου είπε «ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;».

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είχα μυαλό, οι επιλογές μου δεν ήταν καλές. Ο γάμος μου διήρκησε μια ημέρα. Νομίζω δεν τον έχω ξεπεράσει», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός, για τον γάμο της που διήρκησε μόνο μία ημέρα.

«Κάναμε ένα γύρισμα στην ταινία «ταξιτζού» και μας έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα. Με έπιασαν οι βατραχάνθρωποι, αλλά έσπασα το πόδι μου», πρόσθεσε σχετικά με τα γυρίσματα ταινίας.

«Λίγο σταρ είμαι, μεγάλη δεν μπορώ να το πω», κατέληξε στις δηλώσεις της η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου