Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μανούσος Μανουσάκης: Συγκλονίζει μιλώντας για την Ειρήνη Παπά – «Την είχα δει…»

Ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος ήταν ανιψιός της σπουδαίας ηθοποιού μίλησε στο Πρωινό και ανέφερε: «Έμεινε στην Κηφισιά με τον ξάδερφό μου. Σήμερα το πρωί πέθανε στις 8…»

Και υπογράμμισε ο σκηνοθέτης στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό: «Δεν γνωρίσουμε τα αίτια του θανάτου, αλλά λόγω ηλικίας… και γενικά η υγεία της είχε περάσει περιπέτειες τον τελευταίο καιρό».

Και πρόσθεσε για την Ειρήνη Παπά: «Την είχα δει πριν λίγες μέρες, πριν δέκα μέρες… δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ. Θα την θυμόμαστε πάντα… Σπουδαίος άνθρωπος, ελεύθερος άνθρωπος, που δεν έκανε ποτέ πίσω σε ότι πίστευε… υπέροχος άνθρωπος!»

 

«Πρώτα είσαι άνθρωπος, μετά γυναίκα, μετά ηθοποιός»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, Ειρήνη Παπά είχε πει: «Πιστεύω ότι πρώτα είσαι άνθρωπος, μετά γυναίκα, μετά ηθοποιός. Πώς θα βάλω το επάγγελμα να με φάει, να μπω σε ένα κουτάκι και να συμπεριφέρομαι ανάλογα. Και αυτή να ‘μαι αλλάζω. Κάποτε η σταρ ήταν διαφορετική. Σήμερα είναι αλλιώτικη. Κάποτε ο σταρ ήταν ο ένας, ο άλλος, σήμερα είναι ο Αλ Πατσίνο. Κάποτε οι σταρ φορούσαν τουαλέτες, σήμερα φοράνε μπλουτζίν σχισμένα, όλο τρύπες. Αύριο θα είναι τα μαλλιά πράσινα. Εγώ αποφάσισα να μην ακολουθήσω… ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου