Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάσος Χαλκιάς: «Με έχει ενοχλήσει που με είπαν σεξιστή» – Όσα αναφέρει ο ηθοποιός για τη συνάντησή του με την Ιωάννα Μαλέσκου

Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την πολυσυζητημένη συνάντησή του με την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τη σύζυγό του.
«Με έχει ενοχλήσει που είπαν ότι είμαι σεξιστής, όταν αποκάλεσα μία συνάδερφό σας “κούκλα μου”» δηλώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αναφορικά με την παρουσία του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Εξηγεί πως ο εν λόγω χαρακτηρισμός του έγινε προς την ίδια από θαυμασμό και χαρακτήρισε τη συνάντηση των δυο τους ως μία «κακή επικοινωνία». «Όταν είσαι οικοδέσποινα πρέπει να γνωρίζεις ποιον καλείς. Όταν είπε ότι ξεκίνησα με το “Λαβ Σόρρυ” έπαθα τραλαλά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι εννοούσε, ήταν προσβολή» προσθέτει.

 

 

«Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο Τάσος Χαλκιάς ανέλαβε τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Όπως λέει ο ίδιος, όταν πήγε στη σειρά ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε ακόμα συλληφθεί, ωστόσο «υπήρχαν ορισμένοι ψίθυροι».

«Όταν μου πρότειναν τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη του τηλεφώνησα και του το είπα και μου είπε “να πας”» αποκαλύπτει. Ερωτώμενος εάν θέλει να ξαναμιλήσει με τον ηθοποιό, απαντά πως όταν «τελειώσει αυτή η ιστορία, θα δει εάν υπάρχει λόγος να επικοινωνήσει και πάλι».

«Ποιος βλάκας μπορεί να διαγράψει το παρελθόν; Δεν μετανιώνω για καμιά μου φιλία» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Με τη σύζυγό μου δεν ζούμε κάτω από την ίδια στέγη»
Ο ηθοποιός γνωρίστηκε με τη σύζυγό του στη σχολή και όπως λέει από τότε δεν έχουν ζήσει μακριά ο ένας από τον άλλον.

«Τώρα δεν ζούμε κάτω από την ίδια στέγη, για πρακτικούς λόγους. Έχουμε ένα σπίτι, μένει και η κόρη μας μαζί μας. Εγώ δεν κοιμάμαι κάθε μέρα εκεί, έχω ένα γραφείο και μένω κοντά στη σχολή που είχα» εξηγεί.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η σχολή του έχει αφήσει τεράστια χρέη. «Τα έχω χάσει όλα, και το σπίτι μου και το αυτοκίνητό μου και του γιου μου» συμπλήρωσε.

Ο Τάσος Χαλκιάς θα βρίσκεται στις 14 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου μαζί με την παράσταση «Αριστοφάνης – Ηρώνδας: Contra Tempo».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου