Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαρία Τζομπανάκη: Δεν αυτοκτονώ στον «Σασμό» για να εξιλεωθώ (Βίντεο)

H Μαρία Τζομπανάκη έκανε ποδαρικό στο Happy Day του ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η δημοφιλής ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα το περασμένο έτος με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Καλλιόπης» στον «Σασμό», μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς, ενώ παράλληλα σχολίασε και την ενδυμασία του χαρακτήρα της Καλλιόπης, την οποία έχει επιμεληθεί η ίδια, βασισμένη στις γνώσεις της για την κρητική παράδοση.
Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν του «Σασμού» έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο και οι εξελίξεις μαίνονται καταιγιστικές. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στο Happy Day: «Οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα υπάρχουν εκπλήξεις. Κάπου διάβασα ότι ξέρουμε τι θα συμβεί. Κανείς όμως δεν γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την «Καλλιόπη» να αυτοκτονεί για να εξιλεωθεί από τα κρίματά της η ηθοποιός ξεκαθάρισε, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Για τον ρόλο της «Καλλιόπης Σταματάκη» και για την περιβολή της, την οποία η ίδια επέλεξε, ανέφερε: «Οι γυναίκες αυτές δεν βγαίνουν χωρίς τζεμπέρι, το οποιο δηλώνει πένθος και κλείσιμο. Αν βγουν χωρίς μαντήλι και με κοντό μανίκι, δείχνουν ότι είναι ανοιχτές για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Αυτά τα ξέρω πολύ καλά γιατί με ενδιέφερε η παράδοση και η συνήθειες του τόπου μου».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου