Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Λαμπρόπουλος και Στικούδη έκαναν δοκιμαστικό για το «Family game night»

Δίδυμο παρουσιαστών αναζητεί ο ΑΝΤ1 για το νέο οικογενειακό τηλεπαιχνίδι-σόου «Family game night», που περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό του για την έναρξη της νέας σεζόν και προορίζεται να πάρει θέση στην prime time της Παρασκευής ή του Σαββάτου.

 

 

Σύμφωνα με το φορμάτ του αμερικανικού τηλεπαιχνιδιού, αντιμέτωπες βρίσκονται δύο οικογένειες που διαγωνίζονται σε δοκιμασίες γνώσεων από επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ μετέχουν ακόμα και μικρά παιδιά.

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για το νέο πρόγραμμα, ανέφεραν ότι για την παρουσίαση του «Family game night» αναζητούνται δύο παρουσιαστές, κατά προτίμηση άνδρας και γυναίκα, όχι απαραίτητα ανδρόγυνο. Ποιους θα «ενώσει» ο ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, για το τηλεπαιχνίδι πραγματοποιήθηκε ήδη το πρώτο δοκιμαστικό και σε αυτό συμμετείχαν δύο πρόσωπα με… προϋπηρεσία στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, που παρουσίαζε τη late night εκπομπή «Χιούστον, το λύσαμε», και η Κατερίνα Στικούδη, που μετείχε στο all-star «Your face sounds familiar», καθώς και σε σειρά του ΑΝΤ1. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου