Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χάρης Σώζος: Η κόρη μου δεν θέλω να ασχοληθεί με το επάγγελμα του ηθοποιού, είναι απαίσιο (Βίντεο)

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το ατύχημα που παρολίγο να του στοιχίσει τη ζωή, για τον λόγο που αποχώρησε από παράσταση και για την εποχή με τις χρυσές αμοιβές στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν ήταν όνειρό του να γίνει ηθοποιός. «Στην επαρχία που μεγάλωσα δεν τολμούσες να πεις πως θα γίνεις ηθοποιός» εξηγεί και δηλώνει πως δεν επιθυμεί η κόρη του να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

Για τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης αναφέρει πως συγκεκριμένα με τη σειρά «Δις Εξαμαρτείν» που σημείωσε τεράστια επιτυχία, «δεν ξιπάστηκα, ντρεπόμουν κιόλας, δεν με ευχαριστούσε».

«Πρόλαβα τις χρυσές εποχές, υπήρχαν ισχυρές αμοιβές. Μπορεί να έπαιρνε κάποιος ηθοποιός από 1.000 έως 10.000» αναφέρει.

Ερωτώμενος για δύσκολες συμπεριφορές στον χώρο της δουλειάς του, αποκαλύπτει πως «έφτασε στο αμήν» με μία σκηνοθέτιδα και έφυγε από τη δουλειά. «Δεν μπορούσα να κάνω ανοησίες» προσθέτει.

Δηλώνει πως στο θέατρο νιώθει περισσότερο τρακ όταν είναι και τα παιδιά του από κάτω και αποκαλύπτει και τον φόβο που είχε για τον γιο του, αλλά και τις δυσκολίες στη σχέση τους.

«Φοβόμουν πως ο γιος μου ήθελε να γίνει ηθοποιός. Από τα 9 μέχρι τα 16 του μέναμε μόνοι μας, επικοινωνούσαμε με σημειώματα, ήταν δύσκολη περίοδος».

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, που παρολίγο να του στοιχίσει τη ζωή. «Πάντα είχα μηχανή μέχρι που σταμάτησα μετά το ατύχημα, κόντεψα να σκοτωθώ».

Ο Χάρης Σώζος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «3 μίλια».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00