Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ματίνα Παγώνη: Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου – Δεν το αποδέχτηκα ποτέ (Βίντεο)

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών μίλησε για τη ζωή της, όσα λατρεύει να κάνει αλλά και για τη δυσκολότερη στιγμή που έχει βιώσει.

Ήρθε στο προσκήνιο με αφορμή την πανδημία, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει του πάντες με τον χαρακτήρα της και το ιδιαίτερο χιούμορ της.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε με πλήρη ειλικρίνεια στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας μία άλλη της πλευρά.

Αρχικά, μίλησε για τις σπουδές της και για την κόντρα με τους γονείς της. Όπως είπε, είχε περάσει στην κτηνιατρική, ωστόσο αποφάσισε να φύγει στην Ιταλία και να σπουδάσει ιατρική, κάτι για το οποίο δεν ήταν σύμφωνη η οικογένειά της.

Ερωτώμενη για τα πράγματα που λατρεύει να κάνει στην καθημερινότητά της, δηλώνει πως από τα 17 της, πάθος της αποτελεί το ντύσιμο και το βάψιμο. «Είχα ασχοληθεί, είχα μάθει σκι, αλλά μετά από ένα τροχαίο, έβαλα λάμα στο πόδι και απαγορευόταν να κάνω» προσέθεσε.

«Με ενοχλεί που μου λένε όλοι ότι η τηλεόραση με αδικεί και έχουν δίκιο, είναι τα φώτα, το βάψιμο…» αναφέρει.

Σχετικά με τη χειρότερη στιγμή της ζωής της, η γιατρός αποκάλυψε πως ήταν η απώλεια της μητέρας της. «Δεν το αποδέχτηκα ποτέ. Ίσως με επηρέασε η τελευταία στιγμή που την είδα, δεν την πρόλαβα στο κρεβάτι στην εντατική, αλλά τη στιγμή που την είχαν βάλει στη μαύρη σακούλα» περιέγραψε.

Σχετικά με την απόφασή της να μην ακολουθήσει το δρόμο της μητρότητας, δήλωσε πως «με τα παιδία δεν μπορώ πολλά, πολλά, μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00