Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ένκε Φεζολλάρι: Η Ελένη Φουρέιρα αναγκάστηκε να κρύψει την καταγωγή της και μπορώ να τη δικαιολογήσω (Βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ένκε Φεζολλάρι και αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που βίωσε, την καταγωγή του, αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αρχικά, εξέφρασε την άποψή του για το κίνημα του #MeToo στον χώρο του θεάματος.

«Υπήρχε μια ομερτά στο θέατρο. Γνωρίζαμε πράγματα, αλλά υπήρχε μια εκκωφαντική σιωπή. Αν έλεγες πριν κάποια χρόνια ότι ο τάδε έκανε κάτι, θα σου έλεγαν “έλα τώρα, δεν μπορείς να τα βάλεις με αυτόν”. Ζούμε σε μια κοινωνία, στην οποία όταν ο θείος αγγίξει το παιδί και το παιδί το πει στη μάνα του, η μάνα θα δείρει το παιδί. Πράγματα που πιστεύαμε ότι δεν είναι κακοποιήσεις, είναι κακοποιήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καταγωγή του: «Εγώ ως παιδί χωρισμένων γονιών και με καταγωγή από την Αλβανία, τις έχω ζήσει στο πετσί μου τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην καριέρα μου η καταγωγή μου. Ήμουν ο πρώτος Αλβανός που πέρασε στο Εθνικό. Κάποιες φράσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, όπως “είσαι από την Αλβανία; Δεν σου φαίνεται”».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και τη δική της καταγωγή. «Καταλαβαίνω ότι η Ελένη Φουρέιρα αναγκάστηκε να κρύψει την καταγωγή της και μπορώ να τη δικαιολογήσω. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ. Σαφώς και όταν ήμουν 15 χρονών, ντρεπόμουν για την καταγωγή μου. Περάσαμε μαύρα χρόνια. Δεν ήθελα ούτε να έρχεται η μάνα μου στο σχολείο, ντρεπόμουν. Σίγουρα από την πλευρά της Ελένης Φουρέιρα είναι λίγο ασυγχώρητο, αλλά από την άλλη ο δήμαρχος των Τιράνων δίνει το κλειδί στην Ελένη Φουρέιρα», δήλωσε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου