Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες, σχετικά με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας σήμερα τα ξημερώματα.

Μάλιστα ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε αφήσει να εννοηθεί το πρωί ότι κινδύνευε η ζωή του. Ο ίδιος ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωνε, ότι δεν επιτρέπουν στη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου να τον δει τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν την αφήνουν να μπει μέσα. Μπορεί να μην τον ξαναδεί και δεν την αφήνουν να μπει μέσα», έλεγε φανερά αγχωμένος και προβληματισμένος.

Τι λένε οι γιατροί

Ωστόσο, οι γιατροί του νοσοκομείου, δίνουν κάπως διαφορετικά την εικόνα της υγείας του ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό, θα υποβληθεί αρχικά σε τρίπλεξ και μαγνητική τομογραφία.

Οι εξετάσεις αυτές θα δείξουν αν χρειάζεται να γίνει κάτι περαιτέρω. Το γεγονός όμως ότι δεν έχει ακόμη υποβληθεί σε τρίπλεξ μπορεί να είναι και ενθαρρυντικό για την σοβαρότητα της κατάστασης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντως δεν τίθεται θέμα για άμεση επέμβαση.

Τι έλεγε το πρωί ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στον Alpha και επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου ηθοποιού.

«Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

«Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40» πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00