Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γρηγόρης Μελάς: Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ένα κακό, θέλει να βλέπει τη μούρη του στα site (Βίντεο)

Ο Γρηγόρης Μελάς έκανε έναν απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Για εκείνον, οι περισσότερο κερδισμένοι τςη φετινής τηλεοπτικής σεζόν ήταν οι «Ράδιο Αρβύλα».

«Ήταν μία εκπομπή που παρά τις ατυχείς συγκυρίες, να το πω κομψά, που έτυχαν, κράτησε το κοινό και τους τηλεθεατές. Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος που εξέλιξε το χιούμορ του και την εκπομπή».

Για τον Νίκο Μουτσινά δήλωσε πως φέτος «κούρασε» και ότι έχει αρχίσει να επαναλαμβάνεται, κάτι που φαίνεται από τα νούμερα της τηλεθέασης.

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ένα κακό, θέλει να βλέπει τη μούρη του στα site», δήλωσε για τον παρουσιαστή του «Πρωινού», ενώ για την Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε πως μπορεί να χειριστεί εξίσου καλά την ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Στους χαμένους της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ο Γρηγόρης Μελάς εντάσει την Φαίη Σκορδά. «Πήγε τον εαυτό της πίσω και την επόμενη σεζόν θα τον πάει ακόμα πιο πίσω. Εάν επικρατήσει η άποψη της Φαίης να «σπάσει η εκπομπή» δεν θα μπαίνει κανένας να βλέπει τη μαγειρική, τα ζώδια και τα εμπορικά της. Την έχει πιάσει ότι πρέπει να είναι η εκπομπή της Φαίης και αυτό θα το πληρώσει».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πως «κατέστρεψε ένα πρότζεκτ που θα ήταν ωφέλιμο για την απογευματινή ζώνη του σταθμού», ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο «Εκατομμυριούχος» ήταν μία ευχάριστη έκπληξη.

Εκείνη η εκπομπή που δεν τον ενθουσίασε ήταν το «Breakfast@Star».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου