Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Επτά ζευγάρια του Hollywood που ούτε… οι ίδιοι δεν θυμούνται ότι ήταν σε σχέση (Βίντεο)

Μία «βουτιά» στο παρελθόν έκανε η εκπομπή «Ελένη», παρουσιάζοντας τα διάσημα ζευγάρια που υπήρξαν σε σχέση στο μακρινό παρελθόν και πλέον δεν είναι μαζί.

Επτά ζευγάρια του Hollywood. Δεκατέσσερις αστέρες του παρελθόντος υπήρξαν στο πολύ μακρυνό παρελθόν ζευγάρι και πολύ λίγοι το θυμούνται πια.

Μαντόνα & Σον Πεν: Γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 1985, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα την περίοδο που γύριζε η ποπ τραγουδίστρια το βίντεοκλιπ του «Material Girl», παντρεύτηκαν έξι μήνες μετά την γνωριμία τους, την ημέρα των γενεθλίων της Μαντόνα, 16 Αυγούστου. Οι ομηρικοί καυγάδες του ζευγαριού τους οδήγησαν στο διαζύγιο το 1989.

Σερ & Τομ Κρουζ: Το 1985 οι δύο τους γνωρίστηκαν στον γάμο της Μαντόνα με τον Σον Πεν, όταν ο ηθοποιός ήταν σε ηλικία 22 ετών και η Σερ 38. Μάλιστα σε μία συνέντευξή της η Σερ κατέταξε τον Τομ Κρουζ στην πεντάδα των καλύτερων ανδρών της ζωής της.

Μπρουκ Σίλντς & Νίκολας Κέιτζ: Η σχέση τους ξεκίνησε το 1987 σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, αλλά έληξε ένα χρόνο μετά.

Κιμ Μπέϊσιγκερ & Πρινς: Γνωρίστηκαν όταν ο τραγουδιστής δημιούργησε το soundtrack της ταινίας του Batman του 1989, όπου η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε.

Σάντρα Μπούλοκ & Ράϊαν Γκόσλινγκ: Η κατά 16 χρόνια μεγαλύτερη του ηθοποιός ερωτεύτηκε και έγινε ζευγάρι με τον γόη του Hollywood το 2002, στα γυρίσματα της ταινίας, όπου πρωταγωνιστούσαν «Murders by Numbers» και χώρισαν λίγο αργότερα.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ & Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Γνωρίστηκαν στην ταινία «First Bowl», έμειναν μαζί για επτά χρόνια και η σχέση τους έληξε κυρίως λόγω των εξαρτήσεων του ηθοποιού από ουσίες.

Κριστίνα Απλγκέϊτ & Μπράντ Πιτ: Το 1989 το ζευγάρι έζησε έναν σφοδρό έρωτα, αλλά στα τότε βραβεία του MTV πήγαν μαζί αλλά η ηθοποιός έφυγε με τον τραγουδιστή Σεμπάστιαν Μπαχ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου