Ιωάννα Μαλέσκου για τη Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω καεί με τη σύγκριση, χωρίς καν να την επιδιώξω»

Μαλέσκου

Δηλώσεις παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου κι αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον.

 

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει δεχτεί από τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης, όταν δεσμευόμαστε από ένα συμβόλαιο, δεν μας επιτρέπεται να μιλάμε και να αποκαλύπτουμε. Είναι κακό και δεν είναι και σωστό. Πολύ σύντομα θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας όμορφα πράγματα, τα οποία ετοιμάζω και αυτό με κάνει να ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα δημοσιεύματα που έχει διαβάσει για τον εαυτό της: «Διαβάζω πολλά πράγματα για εμένα, που δεν ισχύουν. Πλέον, έχω κάνει πολλά βήματα πίσω και τα παρατηρώ όλα αυτά, σαν να μην αφορούν εμένα. Ακούστηκε ότι θα πάω στο Star, σίγουρα θα ακουστούν κι άλλα. Δεν θα απαντήσω όμως. Το μόνο που θα πω είναι πως αυτά που δεν γράφονται είναι πολύ πιο σημαντικά από όσα γράφονται».

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στις φήμες που θέλουν τη Μαρία Μπακοδήμου να αναλαμβάνει εκπομπή στην ζώνη του «Love It».

«Δεν μου αρέσει να συζητάω για άλλα πρόσωπα, γενικά με την σύγκριση έχω καεί και χωρίς καν να την επιδιώξω. Μου αρέσει αυτό που είμαι», είπε κλείνοντας.