Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη (Βίντεο)

Αλεξάνδρου

Στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μετά τις πρόσφατες φήμες που κυκλοφόρησαν και τους ήθελαν να έχουν χωρίσει επειδή αποφάσισαν να περάσουν χωριστά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

«Μια χαρά είμαστε. Το ότι είμαστε ένα ζευγάρι που λίγο πειράζουμε ο ένας τον άλλον δε σημαίνει κάτι. Σε κανένα ζευγάρι δεν είναι όλα ρόδινα…» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και συνέχισε, αναφερόμενος στην μικρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η αγαπημένη του.

«Δεν πίνουμε νεράκι, δεν προσέχουμε τον εαυτό μας… Επειδή έφτιαξε και ο καιρός πρέπει να βγαίνουμε όλο και περισσότερο έξω, να καταλαβαίνουμε τα όριά μας. Γενικά όταν είσαι και ένας άνθρωπος που είσαι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο, έχεις πολλές δουλειές, πολλές υποχρεώσεις και θέλεις να τα προλαβαίνεις όλα, ο οργανισμός σου κάποια στιγμή…».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε και για τα διαφορετικά γούστα που έχει με την Ιωάννα Τούνη και τον λόγο που κάποιες φορές επιλέγουν να κάνουν χωριστά διακοπές.

«Εγώ το πολύ lifestlyle η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλω. Έναν άνθρωπο όμως που τον έχω γνωρίσει έτσι, τον σέβομαι. Αφού της αρέσει και εμένα δε με ενοχλεί, είναι λογικό να πάει με τους φίλους της και να περνάει καλά. Γιατί να ζηλέψω;» είπε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου