Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ψέματα: Η τελική αναμέτρηση μεταξύ Έλενας και Αντρέα έχει βίαιες συνέπειες (Βίντεο)

Η σχέση της Κάτιας (Βασιλική Τρουφάκου) με την αδελφή της την Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) 3 μήνες μετά την αποκάλυψη της προδοσίας της Κάτιας έχει υποστεί ένα καίριο πλήγμα. Η Κάτια συναντά την Έλενα έξω από το νοσοκομείο, της δίνει ένα όπλο στον πόλεμό της ενάντια στον Ανδρέα (Χρήστος Λούλης), το κινητό του, αλλά παράλληλα της ζητά να προσπαθήσει να προχωρήσει τη ζωή της και να φροντίσει να επουλωθούν οι πληγές της.

Ξέρει ότι δεν είναι σε θέση να δίνει συμβουλές, αλλά κάνει μία συγκινητική κι απελπισμένη προσπάθεια να κάνει την αδελφή της να την ξαναεμπιστευτεί. Η Έλενα, με ηρεμία αλλά και ειλικρίνεια, της απαντά ότι αυτό θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, η Κάτια της λέει ότι όταν και αν θελήσει, ξέρει πού θα τη βρει. Ο Αντρέας είναι τρομοκρατημένος ότι μπορεί να συλληφθεί και γι’ αυτό ζητάει από τον Άρη (Δημήτρης Αριανούτσος) να πει ψέματα στην αστυνομία και να του δώσει άλλοθι. Η Έλενα όμως δεν το βάζει εύκολα κάτω και η τελική αναμέτρηση ανάμεσα τους έχει βίαιες συνέπειες.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Ψέματα | Απόψε 22:40

Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.
Σενάριο: Νίκος Μήτσας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου