Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γιώργος Λιάγκας: Με έλεγαν χοντρό σε εξώφυλλο εφημερίδας και δε μίλησε κανένας (Βίντεο)

Την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με την οποία υποστήριξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το σάλο που προκάλεσε η τοποθέτησή της για τη Δανάη Μπάρκα σχολίασαν στο «Πρωινό».

Με αφορμή τα όσα έγραψε στο Twitter ο νέος κομματάρχης, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση και τοποθετήθηκε ανοιχτά στον «αέρα» της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε άστοχη την κίνηση της πολιτεύτριας να τα «βάλει» με την παρουσιάστρια και παράλληλα περιέγραψε μία προσωπική του ιστορία, από όταν μία εφημερίδα είχε γράψει ότι είναι χοντρός.

«Να πω κι εγώ ως παθών, ως άνθρωπος που έχω παραπάνω κιλά και δικάζομαι καθημερινά στον δρόμο από τους ανθρώπους που με βλέπουν. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα υποστήριξης στη Δανάη Μπάρκα και προφανώς όλοι οι άνθρωποι οι λογικοί είμαστε μαζί της. Ήταν τελείως ατυχές και άστοχο να βλέπεις έναν άνθρωπο που αισθητικά να μην σου αρέσει, να τον σχολιάζεις. Αλλά αυτό να γίνεται προς όλους και προς όλες. Να μην γίνεται επιλεκτικά –ορθώς- μόνο για τη Δανάη Μπάρκα. Κλείνω εδώ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Όταν με τρόλαρε εμένα περιοδικό και μου έβαλε άλλο σώμα με άλλο κεφάλι για να μου κάνει πλάκα, δεν είδα κάποιος να έχει την ευαισθησία να πει δημόσια ότι είναι ανήθικο να κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος».

«Όταν υπήρξε εφημερίδα με εξώφυλλο «Ο Λιάγκας είναι χοντρός», δε βγήκε να πει κανείς ότι είναι λάθος. Κανένας! Τώρα, μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για τη Δανάη Μπάρκα, και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να τη δείχνουμε και σε άλλους αυτή την ευαισθησία, όχι επιλεκτικά. Αυτό λέω», κατέληξε σε έντονο ύφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

https://www.youtube.com/watch?v=MiA6xMtIBdw&t=1s

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00