Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωστής Σαββιδάκης για φινάλε «Άγριων Μελισσών»: «Θα έχουμε πολλές κηδείες, θα χάσουμε πολύ κόσμο» (Βίντεο)

Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend».

 

Ο παπά Γρηγόρης των «Άγριων Μελισσών» μίλησε για το φινάλε της σειράς, τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής, τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο, ενώ αποκάλυψε πως είχε παίξει στις «Οικογενειακές Ιστορίες».

 

«Δεν είναι τόσο Άγιος ο παπά Γρηγόρης. Αν μου έλεγαν πάρε τον Ακύλα και γδάρε τον θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Στο τελευταίο επεισόδιο θα κλάψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκηνή, όπου οι περισσότεροι συνάδελφοι ζήτησαν να μην τη βάλουμε τελευταία σκηνή γιατί δεν θα μπορέσουμε να τη γυρίσουμε από το κλάμα που θα ρίξουμε. Θα έχουμε πολλές κηδείες, πολλούς θανάτους, θα χάσουμε πολύ κόσμο κι από τους δικούς μας», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο Κωστής Σαββιδάκης είπε στη συνέχεια: «Έχω ακούσει κι εγώ ότι ετοιμάζουν τρία φινάλε. Μπορεί να γυρίσουμε και τα τρία επεισόδια, να ξέρουμε τρία φινάλε, αλλά να μην ξέρουμε ποιο θα παίξει. Ο ρόλος του παπά Γρηγόρη δεν ήρθε τυχαία. Είχα ζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Αυτά που ζήτησα είναι όλα όσα έχει ο ρόλος του παπά Γρηγόρη. Λογικό είναι να έχουν πέσει τα νούμερα, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει πέσει τόσο πολύ. Νομίζω ότι κάποιος λάθος γίνεται στη μέτρηση».

Για τη συμμετοχή του στις «Οικογενειακές Ιστορίες», ο Κωστής Σαββιδάκης είπε: «Δεν είναι ντροπή, δεν ντρέπομαι καθόλου. Είναι δουλειά και δεν ξέρεις ο καθένας σε τι χρονική περίοδο της ζωής του βρίσκεται για να το κάνει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου